fbpx

OKUPLJAMO NAJODGOVORNIJE TIMOVE
SA CILJEM DA ZASADIMO 100.000 STABALA

TIM ZA NAJVEĆA DELA

U saradnji sa Fondacijom Ana i Vlade Divac, pokrenuli smo društveno odgovornu kampanju pošumljavanja Srbije. Sve kompanije mogu učestvovati, a svoj doprinos realizuju kroz kupovinu jednog od donatorskih paketa.

100.000 do 2025.

Trka za šume ima jasan cilj. Želimo da do kraja 2025. godine posadimo sto hiljada stabala i time značajno promenimo ekološku sliku naše zemlje. Ovogodišnji fokus je Beograd, a već sledeće godine želimo da uključimo kompaniije iz cele Srbije i posvetimo se pošumljavanju lokacije u našoj zemlji kojoj su nova stabla preko potrebna.

Ko može da DONIRA?

Sve kompanije učesnice SE SBR 2023 serije imaće mogućnost da daju svoj doprinos. Pomoć svih biće vidljiva, i transparentan. Za učešće u akciji je potrebna novčana donacija kupovinom nekog od raspoloživih paketa.

Glavni partneri

Naši donatori

Najava kampanje

Uskoro više detalja

ŠTA I KAKO SADIMO?

U dogovoru sa beogradskim Zelenilom, odlučili smo da zbog postizanja što većeg efekta ove godine sadimo zimzelena stabla. Ona tokom cele godine proizvode kiseonik i svojim iglicama dodatno pročišćavaju vazduh. U skladu sa brojem donacija, odlučićemo se za konkretne sadnice i lokaciju u Beogradu. U pitanju su sadnice visine između jedan i jedan i po metar. Izbor sadnice i tačne lokacije biće blagovremeno javljen svim donatorima. Sadnja je planirana  u drugoj polovini oktobra.

Donatorski PAKETI

1 stablo

10.000 dinara

3 stabla

25.000 dinara

5 stabala

40.000 dinara

10 stabala

80.000 dinara

Održivi Beograd

146*

198trenutno donirano

* Broj zasađenih stabala potrebnih za upijanje očekivane emisije C02 u realizaciji prošlogodišnje trke prema myclimate kalkulaciji.

3 SUPER LAKA KORAKA ZA DONACIJU

Logovanje

Kapiten tima (osoba koja administrira vaš nalog) loguje se na vaš nalog u našem prijavnom sistemu (preduslov je da imate otvoren nalog)

Rezervacija*

U Admin panelu, za svaku trku na kojoj želite da učestvujete, kapiten tima unosi broj učesnika i trku na koju prijavljuje kolege. Za svaku rezervaciju, sistem automatski kreira predračun.

Potvrde i plaćanje

Nakon što odaberete Zeleni paket i potvrdite podatke, izvršili ste rezervaciju vašeg Zelenog paketa, a predračun za upatu donacije automatski vam stiže na mejl. Nakon uplate sredstava postajete članovi Zelen trke!

*Ovaj korak možete vršiti samostalno ili prilikom rezervacije mesta za učešće na trci. Ukoliko ga vršite samostalno u polje broj rezervacije unosite 0.

Treba vam dodatna pomoć za registraciju? Detaljno uputstvo pogledajte OVDE.