fbpx

OKUPLJAMO NAJODGOVORNIJE TIMOVE
SA CILJEM DA ZASADIMO 100.000 STABALA

kako napredujemo u 2023.?

1.118

2.300

Tokom 2022. godini 19 kompanija je doniralo 250 stabala za prvu SBR Šumu. Sada idemo dalje sa ciljem da 10x uvećamo broj sadnica. 

TIM ZA NAJVEĆA DELA

U saradnji sa Fondacijom Ana i Vlade Divac, pokrenuli smo društveno odgovornu kampanju pošumljavanja Srbije. 

Želimo da “iskoristimo” SBR platformu koju smo zajedno stvorili da učinimo nešto dobro za sve. 

Sve kompanije mogu učestvovati, a svoj doprinos realizuju kupovinom stabala.

100.000 stabala

Trka za šume ima jasan cilj. Želimo da  posadimo sto hiljada stabala i time značajno promenimo ekološku sliku naše zemlje. 

Na samom početku trke 2022. godine fokus je bio Beograd. Uspeli smo da prevaziđemo cilj i zasadimo 250 stabala. 

Ove godine želimo da uključimo kompaniije iz cele Srbije, a fokus nam je Banat, kao područje sa najmanjim procentom zelenih površina u Srbiji.

Ko može da DONIRA?

Sve kompanije učesnice SBR 2023 serije imaće mogućnost da daju svoj doprinos. Pomoć svih biće vidljiva i transparentna. 

Učešće u akciji uzimate kupovinom stabala kroz naš informacioni sistem koji koristite kada se prijavljujete za trke. Cena jedne sadnice iznosi 1.200,00 dinara + PDV.

Od ove godine i kolege imaju mogućnost kupovine stabala. Sve što je potrebno jeste da pošaljete SMS poruku na broj 2112 sadržine “#23”. Cena SMS-a je 200 dinara.

ŠTA I KAKO SADIMO u 2023. godini?

Ove godine u saradnji sa Gradom Zrenjaninom i JP Vojvodinašume, odlučili smo da ozelenimo grad Zrenjanin kao jedan od krajeva naše zemlje sa najmanjim procentom šumskih površina. Procena je da Banat ima manje od 4% zemlje pod šumama, dok u centralnoj i južnoj Srbiji taj prosek iznosi oko 40%. 

Po preporučenim standardima za kvalitetan život i vazduh, potrebno je da minimum 14% teritorije bude pod šumom. Ove godine planiramo da edukujemo učesnike SE SBR-a o ovim podacima, te da pomognemo u rešavanju ovog izazova na prostoru gde se svaki hektar koristi za sadnju poljoprivrednih kultura. 

Sadnja je planirana  krajem godine, a do tada zajedno skupljamo novac.

CENA SADNICE

1 SMS - ZA UČESNIKE I UČESNICE

200,00 RSD

Pošalji "#23" na 2112.

Najava kampanje

partneri "TRKE ZA ŠUME"

Naši donatori

3 SUPER LAKA KORAKA ZA DONACIJU

Logovanje

Kapiten tima (osoba koja administrira nalog vaše firme) loguje se na nalog u našem prijavnom sistemu. Ukoliko niste, kreirajte lako nalog unosom osnovnih podataka Vaše kompanije.

Rezervacija

U Admin panelu, za svaku trku na kojoj želite da učestvujete unesite broj učesnika i trku na koju prijavljuje kolege. Prilikom rezervacije učesničkih mesta, upišite i broj stabala koji želite da kupite u delu "Stabla". Ukoliko ste već prijavili svoj tim za trku i želite da kupite samo stabla, u mestu za broj učesnika na trci stavite broj nula.

Potvrde i plaćanje

Nakon što unesete broj stabala i potvrdite podatke, izvršili ste rezervaciju, a predračun za upatu donacije automatski stiže na Vaš mejl. Nakon uplate sredstava postajete učesnici Trke za šume!


Treba vam dodatna pomoć za registraciju?  
Detaljno uputstvo pogledajte OVDE.

Pogledaj ko je donirao 2022. godine. Pogledaj spisak zelenih timova u 2023. godini.