fbpx

Budite deo najvećeg sportsko-poslovnog događaja u Beogradu

Datum

26. sep. 2024.

Dužina

5 km

Lokacija

TBD

Početak

TBD

TBD

TBD

 

TBD

TBD

TBD

TBD

TBD

Učestvovanjem na trci prihvatete određene uslove učešća i naše usluge. Molim vas pročitajte naš Pravilnik

Kontaktirajte nas na mail kontakt@serbiabusinessrun.com.

Telefon: +381 (0)60 0870 489

(Dan pre trke i u toku trke, telefon neće biti u funkciji. Molim vas koristite INFO PULT na dan trke za sve informacije)

Adresa: Tadeuša Košćuška 78, Beograd 

Radno vreme: Pononedeljak – petak, 09:00 – 17:00

TRČITE ILI HODAJTE. 5KM.

Dužina staze od 5 km dozvoljava i manje aktivnim kolegama da kombinuju trčanje i hodanje, a naprednijim trkačima da ostvare lični ili kompanijski rekord. Bez obzira na brzinu kojom pređete stazu na cilju vas čeka topla večera i hladno piće.

AFTER ŽURKA

Za nas je svaki učesnik pobednik, a pobeda se slavi uz nagrade, žurku i druženje sa kolegama. Nakon divnih šaljivih i dirljivih tekstova i neviđene energije koju Ida Prester sa svojim bendom podelila sa nama, u ovoj godini možete očekivati novu regionalnu muzičku zvezdu sa svojim bendom i istom energijom – Marko Louis sa  svojim St. Louis Band-om!

Ko može da učestvuje?

U trci učestvuju zaposleni iz kompanija, udruženja, javnih preduzeća, škola i fakulteta i drugih organizacija, bez ograničenja pola učesnika i maksimalnog broja učesnika. Svaku kompaniju predstavlja jedan kompanijski tim. Za timski plasman potrebno je minimum 3 učesnika, a ukoliko imate samo 1 predstavnika, on/ona se takmiči u individualnom plasmanu.

KAKO SMO SE PROVELI POSLEDNJI PUT?

UTISCI UČESNIKA

Schneider Electric
Intersport
Sberbank
Samsung
Ball Packaging
Würth

Uvek svi prođemo kroz cilj i odlično se provedemo

#strogoodrživo ZELENI EFEKAT U beogradu

Promena u Beogradu je počela. Zajedno sa našim zvaničnim eko partnerom, Ekostar Pak kompanijom, uspeli smo da recikliramo preko 7.200 limenki, i 6.000 PET flašica. U 2023. SE Belgrade Business Run težiće da bude prvi sportski plastic-free događaj. 

Na trci smo koristili i savremena ekološka rešenja. Struju potrebnu za naše izlagače u trkačkom gradu nabavili smo iz solarnih panela, a čitav grad imao je pomoću solarne klupe imao besplatni internet i mogućnost za punjenje mobilnih telefona. Radimo da ova zelena sportska rešenja sistematizujemo i podelimo sa sportskom zajednicom kroz Vodič za organizacijaciju održivih trka. 

Prijavite se već sada!

U učesničkom paketu dobijate

* Sve prijave izvršene u toku kasnih uplata dobijaju nepersonalizovane startne brojeve.

trebalo bi što ranije da se prijavite

rane uplate

DO 11. MAJA
2.999din + PDV
RANA UPLATA UKLJUČUJE I MAJICU

regularne uplate

12. MAJ - 31. AVGUST
3.299din + PDV

kasne uplate

01. SEPTEMBAR - 07. SEPTEMBAR
3.599din + PDV

Kapacitet trke je 8.000 učesnika.

Prijave za trku biće zatvorene i pre isteka navedenih rokova ukoliko se kapacitet trke popuni!

U NAVIJAČKOM PAKETU DOBIJATE

U svim periodima prodaje

1.490din + PDV

3 super laka koraka do prijave

Registracija*

Kapiten tima (glavni trkač, HR, office menadžer…) registruje svoj nalog u sistem za prijavu, čime otvara nalog za svoju kompaniju. Nakon registracije, kapiten se uloguje u sistem za prijave.

Rezervacija

U Admin panelu, za svaku trku na kojoj želite da učestvujete, kapiten tima unosi broj učesnika i trku na koju prijavljuje kolege. Za svaku rezervaciju, sistem automatski kreira predračun.

Prijava takmičara

Svakoj rezervaciji Kapiten dodeljuje takmičare na dva načina: 1) Putem “mikrosajta”: Pošaljite link svim kolegama koji su zainteresovani za učešće na trci da popune svoje podatke. 2) Ručno popunjavanje: Kapiten tima popunjava formular za svakog prijavljenog člana tima.

*Registracija se vrši samo jedanput, ukoliko ste na trkama učestvovali od 2020. godine potrebno je samo da se ulogujete.

Treba vam dodatna pomoć za registraciju? Detaljno uputstvo pogledajte OVDE.

Ko sprema trku za vas u Beogradu

Organizator trke je SportIT – Sport Marketing & Sponsorship doo, moderna marketinška kompanija u oblasti sporta, čijem je osnivanju prethodio desetogodišnji profesionali rad u oblasti marketinga, sponzorstva, medija i projektnog upravljanja u sportu.

SportIT je grupa biznisa koji sačivanju interni aseti magazin Trčanje.rs, Beogradski trkački klub, Serbia Business Run, X-Waters Belgrade, OUTFIT – Outdoor Fitness Revolution i PELOTON – Sports Business Academy kao i digitalna marketinška agencija u oblasti sporta i tim za produkciju sportskih događaja.

Kroz naše biznise uključujemo više od 100.000 sugrađana u mass-participation sport. Agencija realizuje marketing projekte u sportu za desetine brendova.

MEDIJSKI PARTNERI U BEOGRADU