fbpx

Budite deo najvećeg sportsko-poslovnog događaja u Beogradu

Datum

29.09.2022.

Dužina

5.2km

Lokacija

Ada Ciganlija

Početak

18:30

17:00 Otvaranje Trkačkog grada i Info pulta
18:30 Start prvog talasa
19:00 Start drugog talasa
19:30 Start treceg talasa
20:30 Početak koncerta benda Ida Prester & Lollobrigida
22:00 Ceremonija dodele nagrada
22:15 Nastavak muzičkog programa sa DJ-em
23:59 Zatvaranje događaja

Detalji uskoro!

Pogledajte startnu listu OVDE

Pogledajte Race Guide OVDE!

Uskoro…

Kontaktirajte nas na mail kontakt@serbiabusinessrun.com.

Telefon: +381 (0)60 0870 489

Adresa: Tadeuša Košćuška 78, Beograd 

Radno vreme: Pononedeljak – petak, 09:00 – 17:00

Pogledajte race brief OVDE.

TRČITE ILI HODAJTE. 5KM.

Dužina staze od 5 km dozvoljava i manje aktivnim kolegama da kombinuju trčanje i hodanje, a naprednijim trkačima da ostvare lični ili kompanijski rekord. Bez obzira na brzinu kojom pređete stazu na cilju vas čeka topla večera i hladno piće.

AFTER ŽURKA

Za nas je svaki učesnik pobednik, a pobeda se slavi uz nagrade, žurku i druženje sa kolegama. Spremite se za 75 minuta sjajnog muzičkog performansa od punka do elektro popa, divnih šaljivih i dirljivih tekstova i neviđene energije koju Ida Prester sa svojim bendom odašilje na svim svojim nastupima. 

Ko može da učestvuje?

U trci učestvuju zaposleni iz kompanija, udruženja, javnih preduzeća, škola i fakulteta i drugih organizacija, bez ograničenja pola učesnika i maksimalnog broja učesnika. Svaku kompaniju predstavlja jedan kompanijski tim. Za timski plasman potrebno je minimum 3 učesnika, a ukoliko imate samo 1 predstavnika, on/ona se takmiči u individualnom plasmanu.

OVAKO JE BILO PROŠLE GODINE

UTISCI UČESNIKA

BlackRock
Intersport
Sberbank
Wurth
Japan Tobacco
Astra Zeneca

Uvek svi prođemo kroz cilj i odlično se provedemo

Hvala svima koji su učestvovali

Prijave za narednu godinu biće otvorene u decembru ove godine.

U NAVIJAČKOM PAKETU DOBIJATE

U svim periodima prodaje

1.200din + PDV

3 super laka koraka do prijave

Registracija*

Kapiten tima (glavni trkač, HR, office menadžer…) registruje svoj nalog u sistem za prijavu, čime otvara nalog za svoju kompaniju. Nakon registracije, kapiten se uloguje u sistem za prijave.

Rezervacija

U Admin panelu, za svaku trku na kojoj želite da učestvujete, kapiten tima unosi broj učesnika i trku na koju prijavljuje kolege. Za svaku rezervaciju, sistem automatski kreira predračun.

Prijava takmičara

Svakoj rezervaciji Kapiten dodeljuje takmičare na dva načina: 1) Putem “mikrosajta”: Pošaljite link svim kolegama koji su zainteresovani za učešće na trci da popune svoje podatke. 2) Ručno popunjavanje: Kapiten tima popunjava formular za svakog prijavljenog člana tima.

*Registracija se vrši samo jedanput, ukoliko ste na trkama učestvovali od 2020. godine potrebno je samo da se ulogujete.

Treba vam dodatna pomoć za registraciju? Detaljno uputstvo pogledajte OVDE.

Ko sprema trku za vas u Beogradu

Organizator trke je SportIT – Sport Marketing & Sponsorship doo, moderna marketinška kompanija u oblasti sporta, čijem je osnivanju prethodio desetogodišnji profesionali rad u oblasti marketinga, sponzorstva, medija i projektnog upravljanja u sportu.

SportIT je grupa biznisa koji sačivanju interni aseti magazin Trčanje.rs, Beogradski trkački klub, Serbia Business Run, X-Waters Belgrade, OUTFIT – Outdoor Fitness Revolution i PELOTON – Sports Business Academy kao i digitalna marketinška agencija u oblasti sporta i tim za produkciju sportskih događaja.

Kroz naše biznise uključujemo više od 100.000 sugrađana u mass-participation sport. Agencija realizuje marketing projekte u sportu za desetine brendova.