fbpx

HomeAktuelnoSponzoriIntersport – Naša filozofija je jednostavna: što više uživate, češće ćete to raditi!

Intersport – Naša filozofija je jednostavna: što više uživate, češće ćete to raditi!

U Intersport-u, koji je i ove godine ZLATNI SPONZOR SERBIA BUSINESS RUN serije, smatraju da sport u današnje vreme treba da bude sastavni deo života svake jedinke. Nakon 17 godina poslovanja na domaćem tržištu, gde su usmereni njihovi entuzijazam i strast, koja je njihova strategija i kako Intersport doprinosi poboljšanju socijalnog života?

 

Zašto je sport važan vašoj kompaniji?

 

Mi smo pre svega kompanija koja ljudima pruža mogućnost da za sebe nađu sve što im treba za bilo kakvu vrstu sporta. Pored toga sport u današnje vreme treba da bude sastavni deo života svake jedinke, ne samo zbog lepo oblikovanog tela i mišića, već prvenstveno zbog zdravijeg načina života i buđenja svesti koliko sportom možemo da budemo jedna celina i da kao tim doprinosimo poboljšanju socijalnog života.

 

Podržavamo Serbia Buisiness Run zato što svako učešće na trci budi takmičarski duh, a svaki učesnik želi da bude najbolji, zauzme prvo mesto i prevaziđe svoja očekivanja, a time se populacija više fokusira na takmičenje u trčanju što dosta pozitivno utiče na svest svakog pojedinca.

 

Intersport u brojkama

 

Intersport Group je vodeća maloprodajna mreža na svetskom tržištu sportske odeće, obuće i opreme. Trenutno posluje u 58 država, u više od 5,600 prodavnica INTERSPORT i 533 prodavnica formata The Athlete’s Foot. Svojom bogatom ponudom za muškarce, žene i decu, kojom pokriva izuzetno veliki broj sportova kao što su – trčanje, planinarenje, fitness, biciklizam, skijanje, plivanje, rolanje, borilački sportovi, tenis, kao i timski sportovi, Intersport se izdvaja od konkurencije.

Tokom 17 godina prisusutnosti na našem tržištu Intersport je dokazao da kvalitetna ponuda sportskog asortimana, koja prati i zadovoljava ukuse kupaca, jeste osnova sticanja njihovog poverenja.

Naša filozofija je jednostavna. Što više uživate, češće ćete to raditi. Naš zadatak je da vam omogućimo kupovinu opreme koja će vam pružiti maksimalnu satisfakciju. Posvećeni smo tome da se omogući svima da uživaju u aktivnom i zdravom načinu života. – Branko Mirković, direktor Intersport S Trgovina d.o.o.

Ponosni smo na to što kupci mogu da uživaju u uzbudljivom okruženju za kupovinu. Sa entuzijazmom i strašću, delimo svoju stručnost i poznavanje proizvoda sa našim kupcima. Pružamo svakom kupcu najbolji savet, sa obzirom na njegove godine, sposobnost i raspoloživi dohodak.

Aktiviramo kupca sa namerom da se bavi sportom. Naša mislija je da nudimo asortiman opreme i brendova koji obezbeđuju maksimalno zadovoljstvo kupaca.

Naša kompanija na teritoriji Srbije raspolaže sa oko 270 zaposlenih koji su profesionalni u oblasti kojom se bave. Naša strategija je profesionalnost na prvom mestu, koja je ključ uspeha naše kompanije.

 

Šta je za Intersport društveno odgovorno poslovanje?

 

Korporativna odgovornost je za nas celokupno delovanje naše kompanije u odnosu prema zaposlenima, kupcima, dobavljačima, poslovnim partnerima, društvenoj zajednici, ali i način koji omogućava da se poštuju zakonski propisi, uopšte načini kojima će se uticati na sveobuhvatno poboljšanje duštva.

 

Šta se očekuje od Intersport-ovih trkača na trkama Serbia Business Run-a?

Od trkača pre svega očekujemo dobro raspoloženje, aktivaciju u fizičkom smislu, ali i dosta druženja, jer jedino kao socijalna celina možemo biti i zdrava celina koja je naročito bitna za mlađe generacije.

 

 

 

 

 

Živimo u svetu tehnologije, hteli to da priznamo ili ne većinu svog vremena provodimo uz računar. Mi kao kompanija želimo da pružimo društvu današnjice podstrek za sportom i da razvijemo svest o važnosti fizičke aktivnosti, jer naše zdravlje je rezultat naše fizičke aktivnosti i zdrave ishrane.

 

Najbolje vreme da se i vaša kompanija priključi trci je bilo prošle godine. Sledeće najbolje vreme je sada! PRIJAVITE VAŠ TIM OVDE