fbpx

Naš tim

Veki
Veroljub Zmijanac Direktor trke
Jedan je od pionira modernog trkačkog pokreta u Srbiji. Pokretač je niza inicijativa koje imaju za cilj da ljudima u Srbiji obogate život kroz kretanje. Kada se 2008. godine u Nemačkoj, kao stipendista Fondacije Dr Zoran Đinđić, zaljubio u trčanje, karijeru u IT-ju je zamenio patikama za trčanje. Veroljub je diplomirani inžinjer informacionih sistema sa FON-a. Njegovo najbolje vreme na 5km je 18:20.
Maki
Marina Vignjević Menadžerka za kompanije
Marina je počela da trči 2016. godine i nakon par kratkih ljubavnih romansa sa betonom, konačno se zaljubila u trejl trčanje. U šali kaže da joj je trčanje najveći uspeh u životu. Izrazita borkinja za jednakost, toleranciju i solidarnost.
Tamara Grubiša ECO & Marketing officer
Godine 2012. ulazi u svet trčanja kao učesnik i organizator iz čiste ljubavi prema sportu i organizaciji događaja. Tu nastavlja da se usavršava i danas kroz fakultetsko i neformalno obrazovanje, učestvujući u organizaciji nacionalnih, internacionalnih prvenstava i projekata. Ljubitelj sporta, filantropskog rada, zalaganja za unapređivanje svih aspekata društva i sredine u kojoj se nalazi.
Tića
Tijana Popadić Odnosi sa partnerima i sponzorima
Marketing direktorka sa ogromnom strašću ka održivim i kreativnim rešenjima. Vodi i razvija sponzorstva SportIT-a, pomaže partnerima da na kreativan, efikasan i merljiv način ostvare svoje biznis ciljeve. Trči polumaratone, ko-kreatorka je Social Media Akademije, prvog kursa u Srbiji koji se bavio marketingom na društvenim mrežama. Kad ne radi, šeta psa Leta.