fbpx

Naš tim

Veki
Veroljub Zmijanac Osnivač projekta
Jedan je od pionira modernog trkačkog pokreta u Srbiji. Pokretač je niza inicijativa koje imaju za cilj da ljudima u Srbiji obogate život kroz kretanje. Kada se 2008. godine u Nemačkoj, kao stipendista Fondacije Dr Zoran Đinđić, zaljubio u trčanje, karijeru u IT-ju je zamenio patikama za trčanje. Njegovo najbolje vreme na 5km je 18:20.
Nedić
Dušan Nedić Direktor serije
Od kad zna za sebe strastveni pratilac sportskih dešavanja. Od 2013. rekreativni sportista i učesnik više maratonskih i triatlon trka. Veruje da se do pravog uzbuđenja dolazi na zdrav način i da događaji koje organizujemo postoje da bi ta ideja pobedila.
Tića
Tijana Popadić Odnosi sa partnerima i sponzorima
Marketing direktorka sa ogromnom strašću ka održivim i kreativnim biznisima i rešenjima. Vodi i razvija sponzorstva SportIT-a, pomaže partnerima da na kreativan, efikasan i merljiv način ostvare svoje biznis ciljeve. Trči polumaratone, ko-kreatorka je Social Media Akademije, prvog kursa u Srbiji koji se bavio community manadžmentom i oglašavanjem na društvenim mrežama. Kad ne radi, šeta psa Leta.
Maki
Marina Vignjević Menadžerka za kompanije
Marina je počela da trči 2016. godine i nakon par kratkih ljubavnih romansa sa betonom, konačno se zaljubila u trejl trčanje. U šali kaže da joj je trčanje najveći uspeh u životu. Izrazita borkinja za jednakost, toleranciju i solidarnost.
CV slika
Luka Dimitrov Menadžer za komunikaciju
Luka radi u SportIT agenciji kao menadžer za komunikaciju. Posle završenih studija ekonomije u turizmu, jedinu strast nalazi u marketingu u sportu.