fbpx

Budite deo najvećeg sportsko-poslovnog događaja u Subotici

Datum

2023.

Dužina

5 km

Lokacija

TBD

Početak

TBD

Uskoro više informacija

Uskoro više informacija

Uskoro više informacija

Uskoro više informacija

Uskoro više informacija

Uskoro više informacija

Kontaktirajte nas na mail kontakt@serbiabusinessrun.com.

Telefon: +381 (0)60 0870 489

Adresa: Tadeuša Košćuška 78, Beograd 

Radno vreme: Pononedeljak – petak, 09:00 – 17:00

Subotica za primer

Od ove godine idemo korak dalje. Gledamo ka novom cilju. Jer mislimo da je održiv rast jako važan. Lestvicu smo postavili visoko ali dostižno. Zato ćemo do 2025. biti najveći održivi masovni sportski događaj u Subotici.

Sportsko-poslovni događaj bez premca u Subotici

Subotica Business Run je jedna od najvećih trka u gradu i svakako najveći gradski sportsko-poslovni događaj. U 2022. godini, trka je bila rekordna, sa preko 700 učesnika iz više od 50 kompanija.

Ko može da učestvuje?

U trci učestvuju zaposleni iz kompanija, udruženja, javnih preduzeća, škola i fakulteta i drugih organizacija, bez ograničenja pola učesnika i maksimalnog broja učesnika. Svaku kompaniju predstavlja jedan kompanijski tim. Za timski plasman potrebno je minimum 3 učesnika, a ukoliko imate samo 1 predstavnika, on/ona se takmiči u individualnom plasmanu.

Subotica Business Run, 2022.

Uvek svi prodju kroz cilj i odlično se provedemo

ZELENI EFEKAT U SUBOTICI

Promena u Suboticije počela. Zajedno sa našim zvaničnim eko partnerom, Ekostar Pak kompanijom, uspeli smo da recikliramo preko 800 limenki, i PET flašica.

Na trci smo koristili i savremena ekološka rešenja. Struju potrebnu za naše izlagače u trkačkom gradu nabili smo iz solarnih panela, a čitav grad imao je pomoću solarne klupe imao besplatni internet i mogućnost za punjenje mobilnih telefona.

Hvala svima koji su učestvovali!

Prijave za narednu godinu biće otvorene u decembru ove godine.

3 super laka koraka do prijave

Registracija*

Kapiten tima (glavni trkač, HR, office menadžer…) registruje svoj nalog u sistem za prijavu, čime otvara nalog za svoju kompaniju. Nakon registracije, kapiten se uloguje u sistem za prijave.

Rezervacija

U Admin panelu, za svaku trku na kojoj želite da učestvujete, kapiten tima unosi broj učesnika i trku na koju prijavljuje kolege. Za svaku rezervaciju, sistem automatski kreira predračun.

Prijava takmičara

Svakoj rezervaciji Kapiten dodeljuje takmičare na dva načina: 1) Putem “mikrosajta”: Pošaljite link svim kolegama koji su zainteresovani za učešće na trci da popune svoje podatke. 2) Ručno popunjavanje: Kapiten tima popunjava formular za svakog prijavljenog člana tima.

*Registracija se vrši samo jedanput, ukoliko ste na trkama učestvovali od 2020. godine potrebno je samo da se ulogujete.

Treba vam dodatna pomoć za registraciju? Detaljno uputstvo pogledajte OVDE.

Ko sprema trku za vas u Subotici

Sportsko udruženje Horizont čini skup sportista čija je rekreacija postala svakodnevnica i koji trčanjem hrane potrebu za boljim psihofizičkim stanjem. Horizont je osnovan u decembru 2016. sa ciljem da promoviše trčanje u Subotici i njenoj okolini.