fbpx

Budite deo najvećeg sportsko-poslovnog događaja u Subotici

Datum

25. april 2024.

Dužina

5 km

Lokacija

Palićko jezero

Početak

18h

Preuzimanje startnih brojeva za SE SUBR 2024 biće organizovano na dan trke 25. aprila, od 14h na Palićkom jezeru kod Velike terase.

Kapiten tima ili jedan predstavnik kompanije preuzima startne pakete za ceo tim.

Kompanije koje imaju veći broj prijavljenih mogu kontaktirati organizatore i u dogovoru sa njima preuzeti pakate unapred.

Kontakt osobe za preuzimanje paketa su:

Žika Savin: +38163 551572 

Dejan Graovac: +38163530273

Dragi učesnici, vodič sa svim infomracijama koje su vam potrebe pre i na sam dan trke će biti objavljen uskoro.

Molimo vas da vodič dataljno pročitate, a ako i nakon čitanja vodiča budete imali dodatnih pitanja, javite nam se.

Kontaktirajte nas na mail kontakt@serbiabusinessrun.com.

Telefon: +381 (0)60 0870 489

Adresa: Tadeuša Košćuška 78, Beograd 

Radno vreme: Pononedeljak – petak, 09:00 – 17:00

Subotica za primer

Od ove godine idemo korak dalje. Gledamo ka novom cilju. Jer mislimo da je održiv rast jako važan. Lestvicu smo postavili visoko ali dostižno. Zato ćemo do 2025. biti najveći održivi masovni sportski događaj u Subotici.

Sportsko-poslovni događaj bez premca u Subotici

SE Subotica Business Run je jedna od najvećih trka u gradu i svakako najveći gradski sportsko-poslovni događaj. U 2023. godini, trka je bila rekordna, sa preko 1000 učesnika iz 64 kompanija.

Ko može da učestvuje?

U trci učestvuju zaposleni iz kompanija, udruženja, javnih preduzeća, škola i fakulteta i drugih organizacija, bez ograničenja pola učesnika i maksimalnog broja učesnika. Svaku kompaniju predstavlja jedan kompanijski tim. Za timski plasman potrebno je minimum 3 učesnika, a ukoliko imate samo 1 predstavnika, on/ona se takmiči u individualnom plasmanu.

SE Subotica Business Run 2023

Uvek svi prodju kroz cilj i odlično se provedemo

ZELENI EFEKAT U SUBOTICI

Promena u Suboticije počela. Zajedno sa našim zvaničnim eko partnerom, Ekostar Pak kompanijom, uspeli smo da recikliramo više od 2.000 limenki.

Na trci smo koristili i savremena ekološka rešenja. Struju potrebnu za naše izlagače u trkačkom gradu nabili smo iz solarnih panela, a čitav grad imao je pomoću solarne klupe imao besplatni internet i mogućnost za punjenje mobilnih telefona.

Prijave su otvorene!

U učesničkom paketu dobijate

* Sve prijave izvršene u toku kasnih uplata dobijaju nepersonalizovane startne brojeve.

trebalo bi što ranije da se prijavite

rane uplate

DO 15. FEBRUARA
3.490din + PDV

regularne uplate

16. FEBRUARA - 11. APRILA
3.990din + PDV

kasne uplate

12. APRILA - 18. APRILA
4.790din + PDV

Kapacitet trke je 1100 učesnika

Prijave za trku biće zatvorene i pre isteka navedenih rokova ukoliko se kapacitet trke popuni!

U NAVIJAČKOM PAKETU DOBIJATE

U svim periodima prodaje

1.790din + PDV

3 super laka koraka do prijave

Registracija*

Kapiten tima (glavni trkač, HR, office menadžer…) registruje svoj nalog u sistem za prijavu, čime otvara nalog za svoju kompaniju. Nakon registracije, kapiten se uloguje u sistem za prijave.

Rezervacija

U Admin panelu, za svaku trku na kojoj želite da učestvujete, kapiten tima unosi broj učesnika i trku na koju prijavljuje kolege. Za svaku rezervaciju, sistem automatski kreira predračun.

Prijava takmičara

Svakoj rezervaciji Kapiten dodeljuje takmičare na dva načina: 1) Putem “mikrosajta”: Pošaljite link svim kolegama koji su zainteresovani za učešće na trci da popune svoje podatke. 2) Ručno popunjavanje: Kapiten tima popunjava formular za svakog prijavljenog člana tima.

*Registracija se vrši samo jedanput, ukoliko ste na trkama učestvovali od 2020. godine potrebno je samo da se ulogujete.

Treba vam dodatna pomoć za registraciju? Detaljno uputstvo pogledajte OVDE.

adria corporate run league

ACRL korporativni izazov je najveći svetski korporativni trkački događaj. Svake godine, događaji se održavaju na 10 lokacija u 4 zemlje sa jednom misijom: da posluže kao katalizator između posla i wellnessa. Od šetača do trkača, od radnika na početnim pozicijama do iskusnih zaposlenih, i od startapa do velikih korporacija – svi su dobrodošli. Najbolji timovi svake trke imaće mogućnost učešća na finalnoj Grand Prix trci godine. Za 2025. uzbudljivo finale zakazano je u Podgorici!