fbpx

Budite deo najvećeg sportsko-poslovnog događaja u Novom Sadu

Datum

6. april 2023.

Dužina

5 km

Lokacija

TBD

Početak

TBD

Uskoro više informacija

Uskoro više informacija

Uskoro više informacija

Uskoro više informacija

Uskoro!

Uskoro više informacija

Kontaktirajte nas na mail kontakt@serbiabusinessrun.com.

Telefon: +381 (0)60 0870 489

Adresa: Tadeuša Košćuška 78, Beograd 

Radno vreme: Pononedeljak – petak, 09:00 – 17:00

Novi Sad za primer

Od ove godine idemo korak dalje. Gledamo ka novom cilju. Jer mislimo da je održiv rast jako važan. Lestvicu smo postavili visoko ali dostižno. Zato ćemo do 2025. biti najveći održivi masovni sportski događaj u Novom Sadu.

Sportsko-poslovni događaj bez premca u Novom Sadu

Novi Sad Business Run je jedna od najvećih trka u gradu i svakako najveći gradski sportsko-poslovni događaj. U 2022. godini, trka je bila rekordna, sa preko 2100 učesnika iz više od 100 kompanija.

Ko može da učestvuje?

U trci učestvuju zaposleni iz kompanija, udruženja, javnih preduzeća, škola i fakulteta i drugih organizacija, bez ograničenja pola učesnika i maksimalnog broja učesnika. Svaku kompaniju predstavlja jedan kompanijski tim. Za timski plasman potrebno je minimum 3 učesnika, a ukoliko imate samo 1 predstavnika, on/ona se takmiči u individualnom plasmanu.

Novi Sad Business Run, 2022.

Uvek svi prođu kroz cilj i odlično se provedemo

ZELENI EFEKAT U NOVOM SADU

Promena u Novom Sadu je počela. Zajedno sa našim zvaničnim eko partnerom, Ekostar Pak kompanijom, uspeli smo da recikliramo preko 2000 limenki, i PET flašica.

Na trci smo koristili i savremena ekološka rešenja. Struju potrebnu za naše izlagače u trkačkom gradu nabavili smo iz solarnih panela, a čitav grad imao je pomoću solarne klupe imao besplatni internet i mogućnost za punjenje mobilnih telefona.

Prijavite se već sada!

U učesničkom paketu dobijate

* Sve prijave izvršene 36 sati pre zatvaranja prijava dobijaju nepersonalizovane startne brojeve.

trebalo bi što ranije da se prijavite

rane uplate

DO 16. FEBRUARA
2.999din + PDV
RANA PRIJAVA UKLJUČUJE I MAJICU

regularne uplate

17. FEBRUAR - 23. MART
3.299din + PDV

kasne uplate

24. MART - 30. MART
3.599din + PDV

U NAVIJAČKOM PAKETU DOBIJATE

U svim periodima prodaje

1.490din + PDV

3 super laka koraka do prijave

Registracija*

Kapiten tima (glavni trkač, HR, office menadžer…) registruje svoj nalog u sistem za prijavu, čime otvara nalog za svoju kompaniju. Nakon registracije, kapiten se uloguje u sistem za prijave.

Rezervacija

U Admin panelu, za svaku trku na kojoj želite da učestvujete, kapiten tima unosi broj učesnika i trku na koju prijavljuje kolege. Za svaku rezervaciju, sistem automatski kreira predračun.

Prijava takmičara

Svakoj rezervaciji Kapiten dodeljuje takmičare na dva načina: 1) Putem “mikrosajta”: Pošaljite link svim kolegama koji su zainteresovani za učešće na trci da popune svoje podatke. 2) Ručno popunjavanje: Kapiten tima popunjava formular za svakog prijavljenog člana tima.

*Registracija se vrši samo jedanput, ukoliko ste na trkama učestvovali od 2020. godine potrebno je samo da se ulogujete.

Treba vam dodatna pomoć za registraciju? Detaljno uputstvo pogledajte OVDE.

Ko sprema trku za vas u Novom Sadu

Alma Mons Pro Aktiv je nevladino i neprofitno udruženje osnovano od strane dugogodišnjih sportista. Naša misija je da svojim delovanjem doprinesemo unaređenju ruralnog turizma, održivom razvoju i ostvariti ciljeve u oblasti edukacije i unapređenja života mladih.

PODRŠKA U REALIZACIJI