fbpx

Budite deo najvećeg sportsko-poslovnog događaja u Novom Sadu

Datum

9. maj 2024.

Dužina

5 km

Lokacija

Petrovaradin

Početak

18h

16:00 Otvaranje trkačkog grada

17:45 Početak zagrevanja za trku

18:00 Start trke

19:30 Dodela nagrada

19:40 After Work & Run Žurka (Mutanti)

22:30 Kraj muzičkog programa

23:00 Zatvaranje trkačkog grada

Mapu staze možete pogledati OVDE.

TBD

Preuzimanje startnih brojeva za SE NSBR 2024 možete obaviti u sredu 8. maja (dan pre trke), u prostorijama OPENS-a – Bulevar Despopta Stefana 5 , u periodu od 10h  do 18h.

TBD

Kontaktirajte nas na mail kontakt@serbiabusinessrun.com.

Telefon: +381 (0)60 0870 489

Adresa: Tadeuša Košćuška 78, Beograd 

Radno vreme: Pononedeljak – petak, 09:00 – 17:00

EXIT ZA ZAPOSLENE NA PETROVARADINSKOJ TVRĐAVI

Novi Sad Business Run je jedna od najvećih trka u gradu i svakako najveći gradski sportsko-poslovni događaj. U 2023. godini, trka je bila rekordna, sa preko 3200 učesnika iz više od 130 kompanija.

Ove godine se selimo na Petrovaradinsku tvrđavu i pravimo pravi Exit za zaposlene!

Novi Sad za primer

Od ove godine idemo korak dalje. Gledamo ka novom cilju. Jer mislimo da je održiv rast jako važan. Lestvicu smo postavili visoko ali dostižno. Zato ćemo do 2025. biti najveći održivi masovni sportski događaj u Novom Sadu.

Ko može da učestvuje?

U trci učestvuju zaposleni iz kompanija, udruženja, javnih preduzeća, škola i fakulteta i drugih organizacija, bez ograničenja pola učesnika i maksimalnog broja učesnika. Svaku kompaniju predstavlja jedan kompanijski tim. Za timski plasman potrebno je minimum 3 učesnika, a ukoliko imate samo 1 predstavnika, on/ona se takmiči u individualnom plasmanu.

Uvek svi prođu kroz cilj i odlično se provedemo

ZELENI EFEKAT U NOVOM SADU

Promena u Novom Sadu je počela. Zajedno sa našim zvaničnim eko partnerom, Ekostar Pak kompanijom, uspeli smo da recikliramo preko 5.000 limenki. Ove godine otišli smo korak dalje i u saradnji sa Ball Packaging Srbija postali prvi sportski plastic free događaj!

Na trci smo koristili i savremena ekološka rešenja. Struju potrebnu za naše izlagače u trkačkom gradu nabavili smo iz solarnih panela, a čitav grad imao je pomoću solarne klupe imao besplatni internet i mogućnost za punjenje mobilnih telefona.

Prijave su otvorene!

U učesničkom paketu dobijate

* Sve prijave izvršene u toku kasnih uplata dobijaju nepersonalizovane startne brojeve.

trebalo bi što ranije da se prijavite

rane uplate

DO 22. FEBRUARA
3.490din + PDV

regularne uplate

23. FEBRUARA - 18. APRILA
3.990din + PDV

kasne uplate

19. APRILA - 25. APRILA
4.790din + PDV

Kapacitet trke je 3800 učesnika

Prijave za trku biće zatvorene i pre isteka navedenih rokova ukoliko se kapacitet trke popuni!

U NAVIJAČKOM PAKETU DOBIJATE

U svim periodima prodaje

1.790din + PDV

3 super laka koraka do prijave

Registracija*

Kapiten tima (glavni trkač, HR, office menadžer…) registruje svoj nalog u sistem za prijavu, čime otvara nalog za svoju kompaniju. Nakon registracije, kapiten se uloguje u sistem za prijave.

Rezervacija

U Admin panelu, za svaku trku na kojoj želite da učestvujete, kapiten tima unosi broj učesnika i trku na koju prijavljuje kolege. Za svaku rezervaciju, sistem automatski kreira predračun.

Prijava takmičara

Svakoj rezervaciji Kapiten dodeljuje takmičare na dva načina: 1) Putem “mikrosajta”: Pošaljite link svim kolegama koji su zainteresovani za učešće na trci da popune svoje podatke. 2) Ručno popunjavanje: Kapiten tima popunjava formular za svakog prijavljenog člana tima.

*Registracija se vrši samo jedanput, ukoliko ste na trkama učestvovali od 2020. godine potrebno je samo da se ulogujete.

Treba vam dodatna pomoć za registraciju? Detaljno uputstvo pogledajte OVDE.

Ko sprema trku za vas u Novom Sadu

Alma Mons Pro Aktiv je nevladino i neprofitno udruženje osnovano od strane dugogodišnjih sportista. Naša misija je da svojim delovanjem doprinesemo unaređenju ruralnog turizma, održivom razvoju i ostvariti ciljeve u oblasti edukacije i unapređenja života mladih.

PODRŠKA U REALIZACIJI