fbpx

Budite deo najvećeg sportsko-poslovnog događaja u Nišu

Datum

5. sep. 2024.

Dužina

5 km

Lokacija

TBD

Početak

TBD

TBD

TBD

TBD

TBD

TBD

TBD

Kontaktirajte nas na mail kontakt@serbiabusinessrun.com.

Telefon: +381 (0)60 0870 489

Adresa: Tadeuša Košćuška 78, Beograd 

Radno vreme: Pononedeljak – petak, 09:00 – 17:00

Niš za primer

Od ove godine idemo korak dalje. Gledamo ka novom cilju. Jer mislimo da je održiv rast jako važan. Lestvicu smo postavili visoko ali dostižno. Zato ćemo do 2025. biti najveći održivi masovni sportski događaj u Nišu.

Sportsko-poslovni događaj bez premca u Nišu

Niš Business Run je jedna od najvećih trka u gradu i svakako najveći gradski sportsko-poslovni događaj. U 2023. godini u Nišu je učestovalo preko 1.400 trkača iz 100 kompanija.

Ko može da učestvuje?

U trci učestvuju zaposleni iz kompanija, udruženja, javnih preduzeća, škola i fakulteta i drugih organizacija, bez ograničenja pola učesnika i maksimalnog broja učesnika. Svaku kompaniju predstavlja jedan kompanijski tim. Za timski plasman potrebno je minimum 3 učesnika, a ukoliko imate samo 1 predstavnika, on/ona se takmiči u individualnom plasmanu.

Niš Business Run, 2023.

Uvek svi prodju kroz cilj i odlično se provedemo

ZELENI EFEKAT U NIŠU

Promena u Nišu je počela. Zajedno sa našim zvaničnim eko partnerom, Ekostar Pak kompanijom, uspeli smo da recikliramo preko 1.500 aluminijumskih limenki. 

Prijave otvaramo uskoro!

U učesničkom paketu dobijate

* Sve prijave izvršene u toku kasnih uplata dobijaju nepersonalizovane startne brojeve.

trebalo bi što ranije da se prijavite

rane uplate

TBD

regularne uplate

TBD

kasne uplate

TBD

Kapacitet trke: TBD

Prijave za trku biće zatvorene i pre isteka navedenih rokova ukoliko se kapacitet trke popuni!

U NAVIJAČKOM PAKETU DOBIJATE

U svim periodima prodaje

TBD

3 super laka koraka do prijave

Registracija*

Kapiten tima (glavni trkač, HR, office menadžer…) registruje svoj nalog u sistem za prijavu, čime otvara nalog za svoju kompaniju. Nakon registracije, kapiten se uloguje u sistem za prijave.

Rezervacija

U Admin panelu, za svaku trku na kojoj želite da učestvujete, kapiten tima unosi broj učesnika i trku na koju prijavljuje kolege. Za svaku rezervaciju, sistem automatski kreira predračun.

Prijava takmičara

Svakoj rezervaciji Kapiten dodeljuje takmičare na dva načina: 1) Putem “mikrosajta”: Pošaljite link svim kolegama koji su zainteresovani za učešće na trci da popune svoje podatke. 2) Ručno popunjavanje: Kapiten tima popunjava formular za svakog prijavljenog člana tima.

*Registracija se vrši samo jedanput, ukoliko ste na trkama učestvovali od 2020. godine potrebno je samo da se ulogujete.

Treba vam dodatna pomoć za registraciju? Detaljno uputstvo pogledajte OVDE.

Ko sprema trku za vas

Deli je prostor za kreativno delovanje. Nalazi se u centru Niša, u Davidovoj 2, pored galerije Sinagoga. Deli prostor spaja kreativne ljude koji u njemu rade i dele svoje ideje, znanje i iskustva. Deli čine ljudi koji povezuju svoje veštine u zajedničke poslovne poduhvate. Deli je mesto diskontinuiteta sa sadašnjim vrednostima. Deli je mesto nastanka novih vrednosti.
Deli je centar kreativnog Niša.

PODRŠKA U REALIZACIJI