fbpx

HomeAktuelnoBlogGde možete da istrčite Digital Serbia Business Run u vašem gradu

Gde možete da istrčite Digital Serbia Business Run u vašem gradu

Ove godine se trkamo digitalno, kako će sve izgledati pogledajte ovde. Mi sa vama delimo nekoliko predloga gde možete da istrčite Digital Serbia Business Run u vašem gradu.

Subotica – Palićko jezero

Palićko jezero je naša lokacija trke i verovatno najepši deo za trčanje u Subotici. Staze su prohodne i ravne i tu možete da napravite svojih brzih 5km, ali i da pošetate i uživate u prirodi.

Primer staze na Palićkom jezeru.

Niš – Tvrđava

U Nišu smo prošle godine trčali na tvrđavi. Sjajno okruženje sa prohodnim stazama. Biće vam potrebno nekoliko krugova da dođete do 5km ali ćete biti u hladovini, što će vam olakšati posao.

Niš – Pored reke

Još jedan predlog za stazu u Nišu je plato uz Nišavu. Ravnija staza, osvetljena i prijatna za trčanje.

Prelep mbijent za tčanje u Nišu porede reke. Photo: esn.rs

Beograd – Ada Ciganlija

Savsko jezero je mesto gde se okuplja najviše trkača rekreativaca u Beogradu. Ako imate u planu da istrčite trku u toku radnih dana ili rano ujutru, može da bude idealno mesto.

Belgrade Business Run 2019 se održao na Adi ciganliji

Beograd – Reke

Beograd je grad koji leži na dve reke. To nam daje mogućnost da trčimo na kejovima na ravnim i lepo uređenim stazama.

Naši predlozi su:

Dunavski kej – od Brankovog mosta prema Hotelu Jugoslavija i nazad. Nastavak ka Zemunu je moguć, ali gužva može da vas uspori.

Savski kej – Jako lepa staza u blokovima, obratite pažnju na komarce i gužvu ako trčite predveče.

Dunavski kej na Dorćolu – ovo je staza skoro idealna za dobre rezultate. Gužve su daleko manje nego na drugim delovima pored reke, staza je ravna i cela staza prolazi skoro do Luke Beograd do Ade Ciganlije, što je i više od 5 km i sigurno ćete imati prostora da istrčite dobru trku.

Beograd – Parkovi i šume

U Beogradu često trčimo u parkovima. To su uglavnom kraće staze pa će vam trebati više krugova, ali ćete biti u hladu i neće biti mnogo gužve.

Neki od predloga su:

  • Hajd Park
  • Košutnjak
  • Zvezdarska šuma
  • Banjička šuma

Novi Sad – Kej

Staza Novi Sad Business Run trke je već tradicionalno na keju. Krećemo od glavnog ulaza na Štrand i trčimo 2.5km u jednom pravcu i nazad. U četvrtak posle posla nije preterana gužva, a mi vam predlažemo da izaberete vreme kada ćete moći da postignete najbolji rezultat.

Trčite bezbedno i jako. Znamo da ćete sresti i trkače iz drugih kompanija, mahnite im i ubrzajte, pokažite ko je najbrži u gradu.