fbpx

HomeAktuelnoBlogPočinju prijave za Serbia Business Run seriju trka – najveći tim bilding događaj u Srbiji

Počinju prijave za Serbia Business Run seriju trka – najveći tim bilding događaj u Srbiji

ŠTA JE SERBIA BUSINESS RUN?

Serbia Business Run serija trka je naš poslovni cilj za 2019. godinu. U pet najvećih gradova u Srbiji – Beograd – Novi Sad – Subotica – Niš – Kragujevac, okupljamo oko 600 kompanija sa preko 10 000 zaposlenih.
Serbia Business Run je jedinstveni tim bilding događaj čiji je cilj širenje svesti o zdravlju, zdravim životnim stilovima kroz trčanje kao idealnom načinu rekreacije. Učešćem na trkama zaposleni kroz timski duh pokazuju kako se brane boje svojih kompanija, a poslodavci kako izgleda kultura društvene odgovornosti na delu. Serbia Business Run trke motivišu zaposlene, oni se druže i zabavljaju, ali i umrežavaju sa kolegama iz drugih kompanija.

KAKO IZGLEDA JEDAN SERBIA BUSINESS RUN DOGAĐAJ?

Na trci na 5 km zaposleni iz kompanija mogu da trče ili hodaju zajedno sa svojim timom. Timovi kompanija broje najmanje 3 člana, dok za maksimalni broj učesnika ne postoji ograničenje. Svaki učesnik dobija bogat startni paket koji uključuje medalju, bon za večeru i startni broj sa čipom. Nakon svake trke učesnike očekuje večera, piće i žurka.

POČINJU PRIJAVE

Prijave za sve trke Serbia Business Run 2019 su počele po sledećim cenama startnih paketa.

2.900,00 RSD po zaposelnom – redovna cena startnog paketa.
2.500,00 RSD po zaposlenom – cena u periodu ranih prijava.

Svaka trka posebno ima period ranih i kasnih prijava, zato je potrebno da proverite koje trke se održavaju u kom terminu i na kom Serbia Business Run događaju ćete da učestvujete sa svojom kompanijom. Drago nam je što zajedno sa vama imamo priliku da gradimo zdravu, jaku i osvešćenju poslovnu sredinu i zajednicu.

Budite deo Serbia Business Run serije.

 

Prijavite svoj tim!

SVI DETALJI: