fbpx

HomeAktuelne vestiSaopštenjaDatumi SE SBR serije za 2023. godinu su tu!

Datumi SE SBR serije za 2023. godinu su tu!

Čekanju je došao kraj! Spremite se za još jednu sjajnu trkačku godinu koju vam donosi SE SBR serija. Osmu godinu za redom SE SBR pomera granice u trkačkom i poslovnom svetu.

U 2023. godini nastavljamo tradiciju uspeha i zadržavamo pozitivna iskustva, dok ujedno uvodimo novine koje će unaprediti celokupni doživljaj svih učesnika.

Datumi trka

Ove godine svi zainteresovani će imati priliku da se priključe kolegama iz preko 1000 kompanija i 20000 zaposlenih koji su već učestvovali na trkama, i to u 4 grada:

Novi Sad Business Run – 6. april 2023.

Subotica Business Run – 25. maj 2023.

Niš Business Run – 7. septembar 2023.

Belgrade Business Run – 21. septembar 2023.

Trka za šume

Prošle godine smo zasadili prvu SE SBR šumu u Beogradu, a 2023 ćemo ozeleniti celu Srbiju jer je Trka za šume otvorena u sva četiri grada! Kompanija Schneider Electric je odnela pobedu u prvoj trci, a mi pozivamo sve kompanije da nam se priključe i pomognu da zajedničkim snagama ozelenimo našu zemlju.

Prijavi se i ti!

U skladu sa dosadašnjim iskustvom stalnog rasta brojnosti i kvaliteta događaja, za ovu godinu najavljujemo najbrojniju seriju sa još zabavnijim programom za vas tokom i nakon trke.

Ugrabite priliku da svoje mesto na trkama u SE SBR 23 seriji rezervišete već sada OVDE i na taj način ostanete motivisani i obavežite se da vodite aktivniji i zdraviji život.

Motivišite kolege koje se još nisu družili sa nama da vam se ove godine pridruže u stvaranju sjajnih uspomena!