fbpx

HomeAktuelne vestiInfo za učesnikeTrke Serbia Business Run odložene za septembar 2021

Trke Serbia Business Run odložene za septembar 2021

Šesto izdanje Serbia Business Run, serije poslovnih trka i najveći sportsko-kompanijski događaj u istoriji naše zemlje, održaće se u septembru 2021. godine,  i to uživo.

Ne, ne odustajemo od trčanja i trka ove godine! Samo malo odlažemo zadovoljstvo, kako bismo se okupili u boljim i bezbednijim okolnostima od trenutnih.

Ostajemo dosledni našoj misiji – spajanje zaposlenih i kompanija kroz trčanje. Dobrobit zaposlenih i tim-bilding su ono što ističemo kroz svaki naš događaj, u želji da skrenemo pažnju poslovne zajednice Srbije na važnost brige o zaposlenima.

Fizička aktivnost, aktivan životni stil i radno okruženje koje omogućava balans između posla i zdravog života su vrednosti koje negujemo. Sve veći broj kompanija učesnica na našim trkama potvrđuje koliko su i one tome posvećene.

Novi termini trka Serbia Business Run

Sve 4 trke Serbia Business Run održaće se u septembru – kada su i najbolji uslovi za trčanje – i to sledećim redom:

Trke ćemo organizovati u prepoznatljivom festivalskom duhu uz poštovanje svih bezbednosnih mera koje u tom trenutku budu aktuelne.

Do kada su otovorene rane prijave?

Za sve trke, rane prijave po najpovoljnijim uslovima biće otvorene do 1. jula.

Budite aktivni već sada i planirajte neku od naših trka kako bismo zajedno slavili ponovno okupljanje i istrčane kilometre!