fbpx

HomeAktuelne vestiUncategorizedSchneider Electric Subotica Business Run 2024 – Pobednički tim SOJAPROTEIN

Schneider Electric Subotica Business Run 2024 – Pobednički tim SOJAPROTEIN

Predivan dan na Paliću, sjajna atmosfera skoro 1000 aktivnih zaposlenih koji su zajedno trčali šestu godinu za redom poslovnu trku u Subotici! Ponovo ste nam pokazali zašto se svi rado vraćamo svake godine. Na Subotica Business Run-u družili smo se sa 925 trkača iz 61 kompanije.

Najbrži tim trke bio je SOJAPROTEIN, drugo mesto je zauzeo tim kompanije Continental Subotica, dok je treće mesto osvojio tim Fakulteta tehničkih nauka, Univerziteta u Novom Sadu. Najbrži u muškoj konkurenciji bio je Stefan Marinkov (17:22min) sa Fakulteta tehničkih nauka, dok je najbrža koleginica bila Dušica Vilov (22:42min) iz kompanije Inspira grupa.

“Vreme nas je svakako poslužilo. Staza je bila malo teža, borio sam se sa krivinama. Drago mi je što sam pobedio, ali za ovo vreme je zaslužna majica kolege Duleta Krstića koju sam nosio. On je nekoliko puta pobeđivao ispred našeg tima, ali nije bio u mogućnosti da dođe ove godine, te sam ja morao da uzmem njegovo prvo mesto” rekao je pobednik Stefan Marinkov,

“Bilo je strava kao i svake godine. Ovo je prvi put da sam pobedila, bila sam dva puta druga, tako da je ovo stvarno pobeda za mene. Dolazim redovno svake godine i svaki put je sve više trkača, što me zaista veoma raduje. Drago mi je što Subotica ima svoju trku u Serbia Business Run seriji i što Inspira grupa podržava ovakav tip događaja” rekla je pobednica Dušica Vilov.

Ove godine smo imali još jednu kategoriju – Mešoviti timovi, a pobednici su direktni finalisti Adria Corporate Run lige. Mešoviti tim kompanije Continental Subotica kvalifikovao se za veliko finale Adria Corporate Run lige, koje će biti održano u Podgorici 2025. godine. Pehar im je dodelio direktor Serbia Business Run-a Veroljub Zmijanac.

“Događaj organizujemo već 8 godina od juga do severa Srbije. Čudnovato je primetiti da svaka trka ima nešto svoje specifično, lokalno i predivno. Na Paliću volim ovaj prostor, ovaj park, jer je to najlepša lokacija jedne biznis trke u celoj Srbiji. Druga predivna stvar jeste neka vrsta ‘porodičnosti’, osećaj da zaposleni iz Subotice vole da na događaj dođu i sa kolegama, ali i da povežu ovaj kompanijski događaj sa svojm najmilijima. To je baš posebno i retko. Čestitam svima” izjavio je Veroljub Zmijanac.

Najbrojnija kompanija na trci bila je Continental Subotica sa 91 učesnikom, koja je zasluženo proglašena i NajFit kompanijom. Pored Schneider Electric-a, partneri događaja u Subotici su i Intersport, Ball Packaging i Heineken, koji su doprineli događaju kroz zanimljive aktivacije i poklone za učesnike.

Čestitamo svim učesnicima i pobednicima, veliko hvala volonterima, navijačima i kompanijama koje iz godine u godinu prepoznaju važnost pružanja aktivnog timbilginga svoim zaposlenima gde mogu biti #AktivniZajedno.

Nakon Subotice, serija se nastavlja u Novom Sadu (9. maja), Nišu (5. septembra) i Beogradu (26. septembra).

Vidimo se na sledećoj trci!