fbpx

HomeAktuelnoSaopštenjaPreko 960 zaposlenih iz 88 kompanija na SBB Novi Sad Business Run 2019

Preko 960 zaposlenih iz 88 kompanija na SBB Novi Sad Business Run 2019

PONOVO NAJBRŽI: Kristijan Stošić apsolutni pobednik serije

JP Putevi Srbije najbrži tim

NIS Gazprom Neft druga po brzini i najfit kompanija

Novi Sad je u četvrtak 10. oktobra, posle posla, bio centar najvećeg tim bilding događaja u Vojvodini. 967 zaposlenih iz 88 najodgovornijih kompanija učestvovalo je na poslovnoj trci SBB Novi Sad Business Run. 

 

Spektakularnom trkom i timskim duhom zaposleni su pokazali kako se brane boje svojih kompanija, a poslodavci kako izgleda kultura društvene odgovornosti na delu. Vremenski uslovi nisu bili ohrabrujući, ali to nije uticalo na odziv ljudi, na našu veliku radost. I kiša je prestala baš u vreme trke.

Osim što su pokazali svoje trkačko umeće, zaposleni su proveli nezaboravno vreme sa svojim kolegama posle trke uz timsko fotografisanje, poslovno umrežavanje i žurku sa kolegama iz drugih kompanija.

 

Pobednici trke SBB Niš Business Run je tim kompanije JK PUTEVI SRBIJE, drugo mesto zauzela je kompanija NIS Gazprom Neft, a treće mesto kompanija  SOJAPROTEIN AD Bečej.

Najbolji u muškoj konkurenciji i petostruki pobednik bio je Kristijan Stošić iz JK Putevi Srbije, a u ženskoj konkurenciji najbolja je bila Dragana Dokmanović iz NIS Gazprom Neft.

Titulu najfit kompanije poneo je NIS Gazprom Neft.

Posle pobeda u Subotici, Kragujevcu, Beogradu i Nišu, Kristijan Stošić je ponovo trijumfovao pojedinačno i zajedno sa celim timom JP Putevi Srbije. Nakon trke je izjavio:

„Velika mi je čast što sam deo serije poslovnih trka i što trčim u sjajnom timu. U Novom Sadu je bila jača konkurencija ali smo uspeli da trijumfujemo. Čestitam organizatorima na odličnoj organizaciji uprkos lošijem vremenu, kao i na promovisanju trčanja kao idealnog načina rekreacije.”

Kristijan Stošić, JP Putevi Srbije

Žarko Mrjanović, Glavni trener Škole trčanja Novi Sad iz kluba Fit Complete koji je veoma doprineo popularizaciji trčanja u Novom Sadu, izjavio je:

“Godinu dana smo čekali na našu Novi Sad Business run trku i svi su oduševljeni. Organizacijom, kolegama iz svojih ekipa, kolegama iz drugih ekipa. Motivisali smo jedni druge da ovo bude jedna od najlepših trka na našem keju. Broj naših polaznika se povećao za 400% na ovoj trci a slična priča je i u drugim ekipama gde su trčali naši članovi. Iako je padala kiša pre samog starta, znali smo da će biti prava trka jer u našoj školi važi pravilo da je trčanje najlepše po kiši.”

Pobednici u muškoj i ženskoj konkurenciji

 

SBB Novi Sad Business Run podržali su SBB, Magnetrans, Intersport, Mapei, Erste Banka, Powerade, a humanitarni partner događaja je Fondacija Ana i Vlade Divac. Lokalna Kompanija Invenda Solutions predstavila je inovativnu, smart vending mašinu.

Pored trofeja,  najbrže kompanije su nagrađene paketom proizvoda kompanije OM MADE koja se bavi proizvodnjom zdravih proteinskih pločica, Biobella keksa i drugih ukusnih proizvoda.