fbpx

HomeAktuelne vestiInfo za učesnikePredstavljamo vam DIGITAL Serbia Business Run – jedini bezbedni tim bilding u 2020

Predstavljamo vam DIGITAL Serbia Business Run – jedini bezbedni tim bilding u 2020

Jeste li umorni od vesti u kojima se otkazuju vaši omiljeni sportsko-takmičarski događaji, turistički aranžmani, poslovni seminari i timbildinzi? Evo za promenu jedne lepe vesti: Serbia Business Run 2020 se održava, u novom, digitalnom formatu!

Šta je DIGITAL Serbia Business Run?

Digitalno izdanje Serbia Business Run-a je nešto novo, a opet staro, poznat osećaj euforije i timskog takmičarskog duha ali u novim, izmenjenim uslovima. 

DIGITAL Serbia Business Run je mogućnost da se, i pored pandemije koja nam svakodnevno testira granice prilagodljivosti, takmičiš i uradiš nešto jako dobro za sebe i jako zabavno za svoj kompanijski sportski duh.

SBR 2020 te poziva da otkažeš Zoom sastanak i okupiš kolege u parku da istrčite ili prehodate 5km, uz to se sjajno zabavite, fotkate, okačite fotke na društvene mreže, tagujte nas i pošaljete nam rezultate, a onda live pratite kako vaš tim napreduje na našoj rang listi!

Vraćamo fokus na zdravlje

Da, možda ove godine ne možemo da kažemo za Serbia Business Run da je najluđa poslovna žurka na Balkanu, ali možemo da kažemo da ne odustajemo od osnovne misije, a to je da pokrenemo sportski duh u kompanijama, da ujedinimo kompanijski tim sačinjen od najrazličitijih pozicija oko istog cilja, a da pritom prvenstveno vodimo računa o zdravlju zaposlenih.

Dajemo ti mogućnost da se na najbezbedniji način ipak takmičiš na jedinom izvesnom sportskom takmičenju ove godine. 

Šta je sve novo?

Svašta!

  • Iako se kao kompanija prijavljuete za jednu od četiri trke (u zavisnosti od sedišta kompanije), digitalno izdanje SBR 2020 ti više nego ikada daje osećaj nacionalnog šampionata u trčanju za kompanije. Možeš da trčiš gde god želiš na teritoriji Srbije. Rezultati će biti na nacionalnom nivou kao i po gradovima.
  • Trka nema svoj datum, trčimo ceo septembar, jer septembar je mesec aktivnih zaposlenih! Rezultate prikupljamo od 1. do 30. septembra u ponoć. Uploadujete ih na linku koji ćete dobiti od nas najkasnije 31. avgusta.
  • Trčiš sam/a ili u manjem timu u skladu sa zvaničnim preporukama, ali održavaš timski duh kompanije tako što dokumentuješ svoj uspeh, šeruješ ga na sledećem kolegijumu, pozoveš ostale kolege da ti se pridruže i doprinesu uspehu kompanije. Naravno, ono što nije na društvenim mrežama kao da se nije ni desilo, zato obavezno postuj svoju fotku i rutu na društvene mreže i taguj nas!

Humanitarni aspekt

DA, ne odustajemo od humanitarnog aspekta naše trke u kakvom god formatu da se dešava! I ove godine humanitarni partner trke je Fondacija Ane i Vlade Divac, a Serbia Business Run odvaja od svake kotizacije po 120,00 RSD za mlade stipendiste koji i u periodima bez pandemije imaju teške životne uslove, a sjajne ideje i veliki kapacitet.

Učešćem na DIGITAL Serbia Business Run svakako pomažete ovim sjajnim klincima, ali mimo toga možete individualno donirati novac u Divac fond, ili još bolje, organizovati mini ivent i prikupiti odrđenu sumu u okviru svog kompanijskog tima.

Ne dozvoli da život stane, prilagodi se! Dođi na DIGITAL Serbia Business Run i budi deo neke nove istorije. Prijavi svoj tim OVDE

Vidimo se na stazi!