fbpx

HomeAktuelne vestiInfo za učesnikePODRŽI NAŠE NAJBOLJE: POZIV ZA 5 IZUZETNIH KOMPANIJA

PODRŽI NAŠE NAJBOLJE: POZIV ZA 5 IZUZETNIH KOMPANIJA

Otvaramo VIP CHARITY ZONU na Belgrade Business Run trci

Pet društveno najodgovornijih kompanija imaće jedinstven VIP status na trci, sopstvenu zonu za uživanje i druženje u okviru “BBR Grada”, startno-ciljne zone na trci, 13. juna 2019. godine.

Beogradski trkači klub i Fondacija Ane i Vlade Divac na Belgrade Business Run trci prikupljaju novac za Divac Stipendije kroz koji će biti pružena podrška izvrsnim srednjoškolcima koji dolaze iz socijalno ugroženih porodica.

Uplatom od  110.000,00 RSD donirate godišnju stipendiju za jedno izvrsno dete. Možda će baš ova mlada osoba, nakon školovanja, uraditi nešto jako dobro u životu i nastaviti lanac podrške izgradnji kompetencija koje su našoj zemlji preko potrebne.

Donacijom vaša kompanija dobija niz pogodnosti:

 • Sopstveni šator 5x5m gde možete da ostavite stvari i uživati u klopi/piću
 • Frižider Powerade-a, sportskog napitka za osveženje posle trke
 • Frižider piva, ukoliko više volite ovu vrstu okrepe
 • Sto za masažu i masera koji će masirati vaše zaposlene nakon trke
 • Zahvalnicu
 • Statuu Beogradskog Pobednika, našeg oskara zahvalnosti
 • Meeting point za sve vaše zaposlene među 5000 drugih učesnika
 • Upečatljivu vidljivost na samom događaju
 • Saopštenje za medije koje ćemo poslati zajedno sa DIVAC Fondacijom
 • Moguće pojavljivanje vašeg predstavnika na konferenciji za štampu u nedeljama nakon događaja.
 • Jačanje pozicije poslodavca među svojim zaposlenima kao brižne kompanije (employee brending)

Najznačajniji resurs kojim raspolažemo na Belgrade Business Run je zajednica kompanija koje brinu o sebi i svojim zaposlenima. Jedan korak dalje, za naš organizacioni tim je da toj poslovnoj zajednici pružimo mogućnost da uradi nešto još bolje i doprinese  društvenoj zajednici. Zato je važno da imamo Fondaciju Ane i Vlade Divac na ovom događaju.

Kroz Serbia Business Run mi podržavamo stvari koje su pozitivne i u oblasti edukacije i daljeg napretka biznis zajednice. Pa su i Divac stipendije za školovanje mladih talenata koji će svojim znanjem u budućnosti unapređivati poslovanje i doprineti daljem razvoju Srbije, jako važne za sve nas kao društvo. Trudićemo se da uvek podržavamo projekte koji dugoročno mogu da poboljšaju stanje naše zemlje.

Izjavio je Veroljub Zmijanac, generalni direktor Serbia Business Run, povodom ove inicijative.

Možda manje važno, ali veoma praktično: ukoliko bude padala kiša kao prošle godine, ovo će puno značiti za sve vaše zaposlene i kolege navijače 🙂

U VIP CHARITY ZONI imamo mesta za 5 šatora: ukoliko želite da vaša kompanija bude u VIP Charity zoni požurite i pozovite nas na 064 2399 553 ili nam pišite nam na kontakt@serbiabusinessrun.com kako bismo omogućili potpisivanje ugovor o donaciji direktno sa Fondacijom Ane i Vlade Divac.

I zaposleni pojedinci mogu da pomognu :::  Kupovinom startnih paketa vaše kompanije su uradile nešto dobro za podršku vama da se bavite redovnom fizičkom aktivnošću. Možda i vi, kao pojedinac ili tim kolega i koleginica, možete pomoći mlade ljude kako bi nastavili školovanje. Donirajte bilo koji iznos direktno Divac fondaciji, putem formulara na www.divac.com/donirajte (iz padajućeg menija odaberite opciju Divac Stipendije).

Rado podržavamo BBR i pozivamo kompanije da nam se pridruže na trci u Beogradu. Trudimo se da okupimo što više donatora kako bismo obezbedili sredstva za stipendiranje talentovanih srednjoškolaca iz socijalno ugroženih porodica. Ove godine podržavamo 100 mladih i ovo je način da nam kompanije i zaposleni pomognu da podržimo talentovane mlade ljude u narednoj školskoj godini i pokažemo da se znanje isplati.

Izjavio je Uroš Delić, Menadžer korporativne filantropije u Fondaciji Ane i Vlade Divac.