fbpx

HomeAktuelnoInfo za učesnikePo specijalnim uslovima do 31. decembra otvorene su prijave za 1000 zaposlenih na 5 trka u seriji Serbia Business Run

Po specijalnim uslovima do 31. decembra otvorene su prijave za 1000 zaposlenih na 5 trka u seriji Serbia Business Run

Prijavite se za najveći tim bilding događaj u Srbiji po posebnim novogodišnjim cenama

Bilo da ste sportski aktivni ili samo želite da se dobro zabavite sa svojim kolegama imate priliku da budete deo serije poslovnih trka SERBIA BUSINESS RUN koje će se, do kraja 2019. održati u pet najvećih gradova u Srbiji (Beograd, Novi Sad, Kragujevac, Subotica, Niš).

Serbia Business Run je jedinstveni tim bilding događaj čiji je cilj širenje svesti o zdravlju, zdravim životnim stilovima kroz trčanje kao idealnom načinu rekreacije. Učešćem na trkama zaposleni svojim timskim duhom pokazuju kako se brane boje svojih kompanija, a poslodavci kako izgleda kultura društvene odgovornosti na delu. Serbia Business Run trke motivišu zaposlene, oni se druže i zabavljaju, ali i umrežavaju sa kolegama iz drugih kompanija.

O POSLOVNOJ SERIJI „SERBIA BUSINESS RUN “

Serbia Business Run je serija od 5 poslovnih trka u kojima učestvuju zaposleni iz kompanija sa teritorije Srbije. Posle tri uspešno održane Belgrade Business Run trke na kojima je učestvovalo više od 4500 zaposlenih iz 350 kompanija, Serbia Business Run postala je serija i u 2019. godini dolazi u 5 najvećih poslovnih centara u Srbiji: Beograd, Novi Sad, Niš, Kragujevac i Suboticu. Događaj predstavlja trku na 5km na kojoj trče ili hodaju zaposleni iz kompanije činići tako kompanijski tim. Učesnici dobijaju majice, medalje i startni broj, a posle trke obezbeđena je večera i „after run“ žurka.

U timskog trci na 5 km učestvuju timovi kompanija sa najmanje 3 člana, bez ograničenja maksimalnog broja učesnika ili pola učesnika. Svaku kompaniju predstavlja jedan kompanijski tim. Svaki učesnik dobija bogat startni paket koji uključuje medalju, majicu, bon za večeru i startni broj sa čipom. Nakon svake trke učesnike očekuje večera, piće i žurka.

U najvećem tim bilding događaju u 2019. godini u Srbiji učestvovaće 10.000 zaposlenih iz preko 600 kompanija.

SVI DETALJI:

Vidimo se sledeće godine!

[dt_default_button link=”https://serbiabusinessrun.com/rane-prijave/” button_alignment=”default” animation=”fadeIn” size=”big” default_btn_bg_color=”” bg_hover_color=”” text_color=”” text_hover_color=”” icon=”fa fa-chevron-circle-right” icon_align=”left”]PRIJAVI SE DO NOVE GODINE[/dt_default_button]