fbpx

HomeAktuelnoUncategorizedNiš Business Run 2023 – pobednički tim Vojnotehničkog instituta

Niš Business Run 2023 – pobednički tim Vojnotehničkog instituta

Peti Schneider Electric Niš Business Run 2023 održao se juče na ulicama Niša!

Preko 1500 učesnika iz 102 kompanije, što trkačica i trkača na samoj trci, što podrške pored staze, a tu su bili i naši sjajni sponzori i partneri, organizacioni tim i naravno, dragi volonteri bez kojih ni jedna trka u seriji ne bi bila moguća

Najbrži tim trke u Nišu je Vojnotehnički institut, drugo mesto je zauzeo Fakultet tehničkih nauka, Univerzitet u Novom Sadu, dok je treće mesto zauzeo tim kompanije Delta Holding. Najbrži u muškoj konkurenciji bio je Marko Nikolić iz firme Grammer System doo, a najbrža koleginica je Jovana Mandić iz Vojnotehničkog instituta.

Najbrža u ženskoj kategoriji Jovana Mandić je o pobedi na trci u Nišu izjavila: “Prijavili smo se kao ekipa da odmerimo snage sa kolegama iz drugih kompanija. Trka je bila zahtevna, ali je organizacija bila na vrhunskom nivou. Ja sam i na trci u Subotici osvojila prvo mesto i sigurno se vidimo se i sledeće godine!”

Displaying Serbia Business Run Niš_foto Jovan Gojković (10).jpg

Najbrži kolega u Nišu bio je Marko Nikolić koji je povodom osvojenog prvog mesta rekao: “Bilo je fenomenalno na trci. Prošle godine sam prvi put učestovao, a ove godine je još lepše zato što sam pobedio. Zahvalio bih se organizatorima i svim kolegama koji su me bodrili.”

Kompanija sa najvećim brojem prijavljenih takmičara bila je LEONI Wiring Systems
Southeast doo Prokuplje
sa 102 učesnika, koja je ujedno proglašena i najfit kompanijom. “Kompanija Leoni se i ove godine potrudila da za svoje zaposlene organizuje događaj koji će uticati ne samo na njihovo zadovoljstvo i motivaciju, već i na osećaj pripadnosti i zajedništva. Srećni smo što smo okupili ovako veliki broj ljudi i zajedno i sa drugim kompanijama pokazali da smo, i pored male doze kompetitivnosti, odgovorni prema zajednici i svom zdravlju. Vidimo se i sledeće godine, da preuzmemo još jedan pehar,” istakli su zaposleni iz ove kompanije.

Želimo da se zahvalimo svakom učesniku ponaosob kao i kompanijama koje nam već godinama ukazuju poverenje, ali i da poželimo dobrodošlicu svima koji su se juče prvi put trkali sa nama, na definitivno najboljoj stazi u celoj seriji!

Svima vam čestitamo na uspešnoj završenoj trci, na pomeranju ličnih granica, kao i na kolektivnom trudu koji smo uložili ka našem, a sada već i vašem cilju, a to je potpuno održivi masovni sportski događaj do 2025. godine!