fbpx

HomeAktuelne vestiInfo za učesnikeInterVenture – trenutno najbrža kompanija na DIGITAL Serbia Business Run

InterVenture – trenutno najbrža kompanija na DIGITAL Serbia Business Run

Šta je najviše uticalo da InterVenture učestvuje na DIGITAL Serbia Business Run, s obzirom da je promenjen format i da nema uživo okupljanja?

Poziv je stigao na pravu adresu, kod rekreativne trkačice, što je bilo dovoljno da se priča “zakotrlja”. Onda je otišao kolegama, i tako smo napravili tim od 13 ljudi. U odsustvu brojnih trka zakazanih za ovu godinu, DIGITAL Serbia Business Run se pokazao kao super inicijativa koja se prilagodila datoj situaciji i nastavila sa svojim aktivnostima iako u izmenjenom obliku. Odličan povod da ponovo počnemo zajednički da se bavimo sportskim aktivnostima i idealna prilika da se okupimo oko onoga što svi volimo – trčanja.

Da li ste se već organizovali kako ćete trčati – zajedno ili pojedinačno?

Počeli smo pojedinačno, kako ko uspe da stigne, međutim fleksibilnost DSBR-a nam je ostavila prostor da kombinujemo grupna i individualna trčanja. 

Koliko je trčanje zastupljeno među vašim kolegama, s obzirom da imate nekoliko jako brzih kolega (Bojana, Duško i Velibor su u TOP 5 trenutno)? 

Rekla bih solidno 🙂 Iako se nas 13oro prijavilo, ima nas tu još prilično aktivnih. Duško i Velja su superstarovi za sad, mada ne sumnjam da će biti još iznenađenja do kraja meseca. 

InterVenture na Digital Serbia Business Run
InterVenture tim

Na koji način vaša kompanija podržava sportske aktivnosti zaposlenih? 

U InterVenture-u se prilično neguje sportski duh, budući da je on sastavni deo naših svakodnevnica i pored posla, važno nam je da u slobodno vreme radimo ono što volimo i što nas ispunjava. Imamo basket ligu i termine za basket i teretanu, tu je i fudbal, ali i liga u stonom tenisu. A da, tu je i InterVenture Football Fantasy League, za one ljubitelje e-sporta. Trudimo se da stalno osluškujemo potrebe i podržimo sve inicijative koje za cilj imaju da se pokrenemo ali i jačamo timski duh kroz najrazličitije aktivnosti. 

Da li biste preporučili kompanijama da učestvuju na DIGITAL Serbia Business Run i zašto?

Samim tim što smo odlučili da učestvujemo ove godine, vrlo podržavamo inicijativu i želju da uprskos okolnostima budemo deo Digital Serba Business Run-a. Ovo je ujedno i poziv ostalim kompanijama da na ovaj način podstaknu kolege da se uključe i da kroz sport polako nastave da neguju duh zajedništva koji je u proteklom periodu morao da funkcioniše na drugačiji način.