fbpx

HomeAktuelne vestiUncategorizedČuli smo vas prošle godine, evo šta smo unapredili – Intervju sa direktorima Subotica Business Run-a

Čuli smo vas prošle godine, evo šta smo unapredili – Intervju sa direktorima Subotica Business Run-a

Jedva čekamo druženje i takmičenje na Paliću! Na Subotica Business Run-u 7. godinu zaredom umrežavamo najodgovornije kompanije i zaposlene sa najsevernijih tačaka zemlje na Palićkom jezeru, 25. aprila od 18 časova. Razgovarali smo sa direktorima Žikom Savinom i Dejanom Graovcem i saznali koja nas sve unapređenja očekuju u Trkačkom gradu i na stazi ove godine.

Po čemu se ovaj događaj razlikuje od ostalih masovnih događaja u Subotici?

Žika: Činjenica je da je za kratko vreme Subotica Bussines run postao najveći timbilding događaj u Subotici i šire , razlikuje se po tome što je većim delom zabavnog karaktera, gde se upravo kroz zabavu, druženje i sport učesnici druže drugačije nego inače na svojim radnim mestima. 

Dejan: Razlikuje se po tome da je ovo jedini događaj gde mogu sve kompanije u Subotici i okolini da se takmiče i druže zajedno na jednom mestu.

Zašto da se neko prijavi baš na ovom team building događaju, kada kompanije mogu i same da ih organizuju?

Žika: Zašto da se organizuju sami kad imaju sve na jednom mestu? Tu nije samo u pitanju novac, već i vreme koje posvetimo da bismo se dobro organizovali. Druga stvar je to što se na jednom mestu nađe 1000 ljudi, koji se ne sreću svaki dan.

Dejan: Poenta ovog događaja je razvijanje zdravog takmičarskog duha i umrežavanja među kompanijama i zaposlenima.

Finale Adria lige je sledeće godine u Podgorici, a pobednici svih trka iz Serbia Business Run serije će odmeravati snage na toj stazi. Da li mislite da SUBR ima potencijalnog pobednika lige?

Žika: SUBR uvek ima nekog keca u rukavu, verujem kad bi se naši učesnici potrudili, mogli bismo nekoga poslati u Podgoricu. 

Dejan: Rano je za favorite ali mislim da će biti neizvesno do kraja.

 Da li nas očekuju strava klopa i koncert? Ko je ovogodišnji izvođač?

Žika: Svake godine menjamo meni, osluškujući ljude koji se vraćaju svake godine, tako smo i ove godine odlučili da ga unapredimo. Spremamo super burgere za one koji jedu i one koji ne jednu meso (vege opcija), a zabavljaće nas i ove godine Punkermotoren bend, ali sa proširenim repertoarom.

Čemu se najviše radujete kao organizatori ovog događaja?

Žika: Radujem se kompanijama koje prihvataju ovu ideju kao njihovu i što prepoznaju da smo dobra adresa za njihove timbilding potrebe. Svakako bih dodao da se radujemo i dobroj atmosferi, mnoštvu osmeha naših učesnika, što je na kraju i najbitnije.

Dejan: Radujemo se tome da je trkačka zajednica u Subotici svake godine sve veća i da je ta svest i među kompanijama prisutna.

Koju poruku po vašem mišljenju kompanije koje odluče da učestvuju na SUBR šalju konkurenciji na tržištu, a koju svojim zaposlenima?

Žika: Da žele da budu u koraku sa savremenim potrebama svojih radnika i da su odgovorne kompanije. Ima sjajnih primera. 

Dejan: Da pre svega brinu o svojim zaposlenima na svim nivoima.

Koliko je za vas SUBR trkački, a koliko festivalski događaj?

Žika: Do sada mi je SUBR bio više festivalski događaj sa dobrom sportskom porukom, međutim, kako smo osnovali Adria corporate run Ligu, dobili smo jaku trkačku komponentu.

Dejan: Za mene lično ovaj događaj doživljavam kao festivalski događaj gde na našem lepom Paliću možemo da ugostimo sve koji imaju imalo sportskog duha i želju za druženjem.

Ne propusti priliku da budeš deo najjačeg timbildig-a u Subotici! Požuri, prijave su otvorene do 18. aprila.