fbpx

HomeAktuelnoBlogProdužen period ranih prijava za Subotica i Kragujevac Business Run

Produžen period ranih prijava za Subotica i Kragujevac Business Run

 

Ovoj april će obeležiti Serbia Business Run trke u dva velika industrijska centra Srbije.

Subotica Business Run održava se 11. aprila na Paliću i okupiće sve timove iz kompanija i organizacija koje posluju u Subotici i okolini. Partner Serbia Business Run serije u Subotici je Sportsko udruženje Horizont.

 

Kragujevac Business Run održaće se 21. aprila u Šumaricama i okupiće sve timove iz kompanija i organizacija koje posluju u Kragujevcu i okolini. Partner Serbia Business Run serije u Kragujevcu su KG Chalenge i Popay Gim.

 

Rane prijave za Suboticu i Kragujevac produžene do 23. marta, do kada je cena startnih paketa 2500,00 RSD. 

 

PRIJAVITE SVOJ TIM!

ŠTA JE SERBIA BUSINESS RUN?

Serbia Business Run je jedinstveni tim bilding događaj čiji je cilj širenje svesti o zdravlju, zdravim životnim stilovima kroz trčanje kao idealnom načinu rekreacije. Učešćem na trkama zaposleni kroz timski duh pokazuju kako se brane boje svojih kompanija, a poslodavci kako izgleda kultura društvene odgovornosti na delu. Serbia Business Run trke motivišu zaposlene, oni se druže i zabavljaju, ali i umrežavaju sa kolegama iz drugih kompanija.

KAKO IZGLEDA JEDAN SERBIA BUSINESS RUN DOGAĐAJ?

Na trci na 5 km zaposleni iz kompanija mogu da trče ili hodaju zajedno sa svojim timom. Timovi kompanija broje najmanje 3 člana, dok za maksimalni broj učesnika ne postoji ograničenje. Svaki učesnik dobija bogat startni paket koji uključuje medalju, bon za večeru i startni broj sa čipom. Nakon svake trke učesnike očekuje večera, piće i žurka.

 

 

SVI DETALJI: