fbpx

HomeAktuelnoInfo za učesnikePodržimo mlade – podržimo zaposlene!

Podržimo mlade – podržimo zaposlene!

I ove godine, Serbia Business Run, sada u okviru agencije SportIT DOO, nastavlja saradnju sa Fondacijom Ana i Vlade Divac u zajedničkoj misiji da omogućimo školovanje više od 500 izvrsnih srednjoškolaca koji imaju otežane uslove odrastanja.

Samo u 2019. obezbeđene su stipendije za 137 najboljih srednjoškolaca, dok je u Fondaciju Ana i Vlade Divac pristiglo više od 500 prijava iz čitave Srbije.

Zahvaljujući donacijama 6 društveno-odgovornih kompanija  Zlatiborac, Roche, Powerade, Balkan Bet, Niri 4NL i eFront koje su učestvovale na Serbia Business Run trkama prošle godine, prikupili smo 960.000 din za 10 stipendija namenjenih školovanju izvrsnih srednjoškolaca. Više o ovoj aktivnosti saznajte ovde .

“Po prvi put osećamo da smo učinili nešto stvarno važno i plodonosno kada je u pitanju humanitarni aspekt trke. 
Raduje me da je projekat Serbia Business Run, zajedno sa Fondacijom Ana i Vlade Divac i kompanijama donatorima postao veći od trčanja, da se novac troši na mlade i učenje, a ne ad-hoc rešavanje pojedinačnih problema. Nemam sumnje da ćemo ove godine postići još veće uspehe”

Veroljub Zmijanac, generalni direktor SportIT DOO.

Podržimo izvrsne đake, naše buduće lidere – SADA im je najpotrebnije

Pomažući stipendiste Fondacije Ana i Vlade Divac u 2020. omogućavate svojim zaposlenima VIP tretman na sledeći način: 

obezbeđivanjem posebnog šatora samo za vašu kompaniju, okupljate tim na jednom mestu i pojačavate efekat tim bildinga. Ujedno, vaša kompanija dobija veću vidljivost u trkačkom gradu u izdvojenom segmentu VIP CHARITY ZONE u organizaciji Fondacije Ana i Vlade Divac.

“Pozivamo kompanije i zaposlene da nam se pridruže i ove godine, kako bismo pomogli što više đaka koji postižu vrhunske rezultate u obrazivanju i nauci, uprkos tome što žive u veoma teškim uslovima. Hajde da kroz svoj primer podrške pokažemo da se znanje isplati!”

Uroš Delić, menadžer projekta Fondacije Ana i Vlade Divac.

Ulaganjem u znanje kreiramo bolju budućnost za sve!