fbpx

HomeAktuelne vestiInfo za učesnikeDoživi najbolji tim bilding spektakl sa kolegama – SUBOTICA BUSINESS RUN 2020

Doživi najbolji tim bilding spektakl sa kolegama – SUBOTICA BUSINESS RUN 2020

Drugu godinu za redom, Subotica će biti domaćin prve trke u seriji – Subotica Business Run u četvrtak posle posla, 16. aprila na Palićkom jezeru. 

Kroz trčanje i zabavu okupljamo 700 zaposlenih iz 100 organizacija privatnog i javnog sektora. U trci na 5km mogu da učestvuju zaposleni iz kompanija, udruženja, javnih preduzeća, škola, fakulteta…bez ograničenja pola učesnika i broja učesnika. 

A  kako je bilo prošle godine, procenite sami: VIDEO

Ušli smo u petu godinu postojanja serije Serbia Business Run sa unapređenim konceptom i doživljajem. Već od prvog kontakta sa trkom osećaj je drugačiji, jer vas očekuje NOVI, pregledniji i jednostavniji informacioni sistem za registraciju.

Okupi svoj tim, prijavi se na vreme i uštedi >>> Subotica Business Run

RANE PRIJAVE po najboljim cenamističu u četvrtak 12. marta.

Ove godine okupljamo SVE zaposlene, ali i članove porodica, prijatelje

Ako ne možeš da trčiš ili hodaš 5km, dođi da podržiš kolege, jer “KO NE TRČI, NAVIJA!”

Kreirali smo specijalne NAVIJAČKE PAKETE kako bismo uključili sve vas koji želite da učestvujete!

Dođite da navijate za vaše timove i uz to se sjajno provedete! U pakete je uključena večera i piće, pristup trkačkom gradu i žurka.

Saznaj više ovde

U 2020. nastavljamo saradnju sa Fondacijom Ana i Vlade Divac u zajedničkoj misiji da omogućimo školovanje više od 500 izvrsnih srednjoškolaca koji imaju otežane uslove odrastanja. 

Podržimo zaposlene i talentovane đake! 

Pomažući Divac stipendiste pružate svojim zaposlenima VIP tretman na sledeći način: obezbeđivanjem posebnog šatora samo za vašu kompaniju, okupljate tim na jednom mestu i dobijate veću vidljivost u trkačkom gradu u izdvojenom segmentu VIP CHARITY ZONE u organizaciji Fondacije Ana i Vlade Divac.

Okupi svoj tim, prijavi se na vreme i uštedi >>> BusinessRun