fbpx

HomeAktuelne vestiInfo za učesnikeVažno: Možete učestvovati na BBR 2021 i kroz samostalno trčanje [HIBRIDNI DOGAĐAJ: Uživo + Virtuelno]

Važno: Možete učestvovati na BBR 2021 i kroz samostalno trčanje [HIBRIDNI DOGAĐAJ: Uživo + Virtuelno]

Možete učestvovati na ovogodišnoj trci u četvrtak 30. septembra 2021. godine tako što ćete samostalno ili u manjim grupama istrčati trku i prijaviti rezultat putem linka.

Ukoliko zbog korporativne politike ili lične odluke ne želite da trčite zajedno sa ostalim trkačima i trkačicama u Beogradu možete istrčati trku samostalno 30. septembra bilo kada u toku dana i prijaviti svoj rezultat do 17:00, u petak 1. oktobra 2021. godine.

Važi rezultati će se naći na listi rezultata do utorka 5. otkobra, sa napomenom da vaš tim, kao i vi pojedinačno, ne možete konkurisati na jednu od prva tri mesta na trci, kako bismo sprečili bilo kakvu neregularnost takmičenja.

Vaš plasman biće unet u finalnu rang listu, zajedno sa hiljadu drugih trkača koju budu trčali uživo. Takođe, vaši rezultati biće konkurenti i na vašoj internoj kompanijskoj listi.

Neki od mogućih saveta za sve vas koji biste istrčali na ovaj način trku jesu i:

Žao nam je što nećete trčati sa nama, ali možda možete da se prošetate nakon trke i dođete na žurku, kao i na piće i hranu nakon trčanja, poštujući sve mere distanciranja i predostrožnosti.

Srećno!