fbpx

HomeAktuelne vestiInfo za učesnikeBBR 2019 – Sve info za učesnike posle trke

BBR 2019 – Sve info za učesnike posle trke

Dragi biznis trkači i trkačice,

Bilo je prilično dobro!?! Festivalski trkački događaj, rekli bismo mi. Nadamo se da ste se i vi tako proveli!

Čestitamo vam na sjajnim rezultatima, fair play, otvorenosti i hvala vam što ste podelili sa nama BBR 2019.

Slede glavne informacije za vas slede:

#1 Rezultati trke (&Online diplome i komentari!)

Sve rezultate smo već objavili na ovoj stranici. Na toj stranici, možete pronaći i formular za komentare i žalbe. Pored vašeg imena je i Online diploma, kao i opcija za javno komentarisanje. Finalna rang lista stiže 21. juna. Nakon toga dodelićemo i BG Viktora u 19 kategorija.

#2 Fotogalerija, video i snimak live prenosa

Prve fotke su već online na FB Belgrade Business Run. U toku dana stiže još fotografija, pa od ponedeljka nastavljamo dalje. Fotografisalo je 7 naših fotografa. HIGHLIGHTS video je spreman 14 sati nakon trke i pogledajte ga ispod. Pogledajte i snimak uživo prenosa koji ste mogli da gledate i na LED ekranu na trci ovde.

#3 Ocena i evaulacija (Ovo nama znači, a vas smara)

Učinite nam. Javna ocena je na FB Reviews, a još značajnije je vaš feedback. Svake godine unapređujemo organizaciju, to je zato što stvarno slušamo vaše komentare. Popuni evaluaciju ovde.

Ukoilko vaša kompanija želi da objavi na kompanijskom sajtu vest o trci, naše saopštenje za medije nalazi se ovde. Dopunite ga vestima o vašem trkačkom timu i rezultatima vaših zaposlenih koje možete takođe pronaći u Rezultatima. 

p.s. Ovom prlikom želimo da se zahvalimo svim partnerima, sponzorima, dobavljačima, medijima, svima vama koji ste pomogli da se trka desi…. Ali najviše hvala volonterima. Njih 120 su još jednom izneli ovu trku tako da bude prelep sportski događaj i odlično nadahnujuće kompanijsko takmičenje! 

Pozdrav od tima Beogradskog tračkog kluba. Dođite i trenirajte trčanje sa nama!

Ukoliko imate bilo koja pitanja, odgovaramo u ponedeljak sve.