fbpx

HomeAktuelne vestiSaopštenjaJP Putevi Srbije i NIS Gazprom Neft najbolji na SBB Belgrade Business Run

JP Putevi Srbije i NIS Gazprom Neft najbolji na SBB Belgrade Business Run

Najveći tim bilding događaj u Srbiji okupio 4300 zaposlenih iz preko 400 kompanija 

Beograd je u četvrtak 13. juna, posle posla, bio centar najvećeg tim bilding događaja u Srbiji. Preko 4300 zaposlenih iz 400 najfit kompanija učestvovalo je na poslovnoj trci SBB Belgrade Business Run.

Spektakularnom trkom i timskim duhom zaposleni su pokazali kako se brane boje svojih kompanija, a poslodavci pokazali kako izgleda kultura društvene odgovornosti na delu. Osim što su pokazali svoje trkačko umeće, zaposleni su proveli nezaboravno vreme sa svojim kolegama posle trke uz timsko fotografisanje, poslovno umrežavanje i žurku sa kolegama iz drugih kompanija. U ovom albumu možete pogledati deo fenomenalne atmosfere.

Pobednici trke SBB Belgrade Business Run su kompanije JK PUTEVI SRBIJE i NIS GAZPROM NEFT, drugo mesto zauzela je kompanija Trezor Volga, a treće mesto kompanija Delta Holding. Najbolji u muškoj konkurenciji bio je Kristijan Stošić iz JK Putevi Srbije, a u ženskoj konkurenciji najbolja je bila Biljana Cvijanović iz kompanije DFK Konsultant Revizija.

Po prvi put ove godine dodeljeno je i 19 nagrada „Beogradski Viktor“ u različitim kategorijama.

Kristijan Stošić je po četvrti put najbolji na Serbia Business Run-u, nakon trke je izjavio: „Velika mi je čast što sam deo serije poslovnih trka, koje su iz godine u godinu sve masovnije i trenutno predstavljaju drugu trku u našoj zemlji po masovnosti, odmah posle Beogradskog maratona. Čestitam organizatorima na konceptu trke, na ideji i dobroj organizaciji, kao i na promovisanju trčanja kao idealnog načina rekreacije“.

SBB Belgrade Business Run podržali su SBB, Magnetrans, Intersport, Škoda, Mapei, Erste Banka, Bioderma, Dva Štapića, a humanitarni partner događaja je Fondacija Ana i Vlade Divac. Pored trofeja nagrađene su darivali i sponzori beogradske trke.

Srbiju očekuju sjajne trke zaposlenih sve do kraja 2019. godine! Sledeće SBB Serbia Business Run trke biće organizovane u Nišu (19.9.) i Novom Sadu (10.10.).