fbpx

HomeAktuelnoInfo za učesnikeZavršena prva u seriji poslovnih trka – Novi Sad Business Run

Završena prva u seriji poslovnih trka – Novi Sad Business Run

Serbia Business Run – najveći tim bilding događaj u Srbiji okupio preko 600 zaposlenih, a pobednici trke su kompanije OTP BANKA SRBIJA A.D NOVI SAD, FITNES KLUB FIT COMPLETE i RT-RK DOO.

11. oktobra, Novi Sad bio centar najvećeg tim bilding događaja u Srbiji. Tačno 607 zaposlenih iz 54 društveno najodgovornijih kompanija iz Novog Sada učestvovalo je u prvoj poslovnoj trci Novi Sad Business Run.

U timskoj trci na 5 km takmičili su se timovi iz kompanija koje posluju u Novom Sadu ili okolini. Svaki učesnik trke bio je, ujedno i pobednik, jer je medalja bila deo svakog startnog paketa.

Spektakularnom trkom i timskim duhom zaposleni su pokazali kako se brane boje svojih kompanija, a poslodavci pokazali kako izgleda kultura društvene odgovornosti na delu. Osim što su pokazali svoje trkačko umeće, zaposleni su proveli nezaboravno vreme sa svojim kolegama uz besplatan koncert, timsko fotografisanje i poslovno umrežavanje sa kolegama iz drugih kompanija.

Pobednici trke Novi Sad Business Run su kompanije OTP BANKA SRBIJA A.D NOVI SAD, FITNES KLUB FIT COMPLETE i RT-RK DOO. Najbolji u muškoj konkurenciji bio je Aleksandar Vukmirović iz OTP banke a.d. Novi Sad, a u ženskoj konkurenciji najbolja je bila Dragana Dokmanović iz Naftne industrije Srbije.

 

Start trke Novi Sad Business Run dao je olimpijac Mihail Dudaš, a veliki broj Novosađana, uspešnih sportista i pojedinaca bili su ambasadori ove trke, gde se posebno ističu Ognjen Stojanović, desetrostruki balkanski šampion u triatlonu i Aleksandar Radukin, strastveni trkač i osnivač najuspešnije digitalne marketinške agencije u Novom Sadu.

Nakon trke najbolju trkačku žurku i besplatan koncert za Novosađane i sve goste Novi Sad Business Run-a održao je bend Justin Case.

Olimpijac Mihail Dudaš, pre nego što je dao start trke je izjavio: „Izuzetno mi je drago da sam ove godine promoter Novi Sad Business Run-a. Ova trka ima značaj iz više aspekata: kao afirmacija sporta, zdravog života, zajedništva i tim bildinga. Kroz ovakav događaj svi učesnici pokazuju koliko im je stalo do kompanije u kojoj rade“.

 

Veroljub Zmijanac, inicijator projekta i Predsednik Beogradskog trkačkog kluba nam je pred početak trke rekao: „Kada smo odlučili da najveći sportsko-kompanijski događaj u Srbiji započnemo u Vojvodini u Novom Sadu, nismo znali kako će poslovna zajednica Novog Sada reagovati. Oduševljeni smo inicijativom svih kompanija učesnica da ovaj događaj iskoriste za unapređenje poslovne kulture na svom radnom mestu. Timovi koji treniraju i slave zajedno, postižu i sjajne poslovne uspehe zajedno“, istakao je Zmijanac nakon upravo završene Novi Sad Business Run trke.

Novi Sad Business Run podržali su Privredna komora Srbije, Srpska Asocijacija Menadžera, InterSport, Dva Štapića, Telegraf, a humanitarni partner događaja je organizacija „Čepom do osmeha“. Glavni i naslovni sponzor Serbia Business Run-a je Erste Bankakoja je pobednicima darivala vredne poklon pakete.

U prilogu možete pogledati deo fenomenalne atmosfere sa trke.

 

Budite i dalje uz Serbia Business Run, jer Srbiju očekuju sjajne trke zaposlenih sve do kraja 2019. godine!

Autor fotografija je Ivica Veselinov (Novi Sad Business Run Promo).

Prvu galeriju fotografija potražite na našoj facebook stranici.

https://www.facebook.com/serbiabusinessrun/

https://www.instagram.com/serbiabusinessrun/