fbpx

HomeAktuelne vestiSaopštenjaTrkom u Beogradu završen Serbia Business Run – Kompanija Sojaprotein najbrža na poslovnoj trci u prestonici

Trkom u Beogradu završen Serbia Business Run – Kompanija Sojaprotein najbrža na poslovnoj trci u prestonici

Beograd – U organizaciji Beogradskog trkačkog kluba na platou iza Geozavoda, u četvrtak 21. oktobra održana je poslovna trka Belgrade Business Run. 

Nakon trka u Novom Sadu, Nišu i Subotici, a pod sloganom Novi optimizam, u grandioznom finalu, boje svojih firmi odbranilo je 2055 finišera trke iz preko 200 kompanija iz Beograda.

Najbrža kompanija ove godine bila je Sojaprotein.

Najbrži na stazi bio je Kristijan Stošić iz JP Putevi Srbija, a najbrža koleginica Biljana Cvijanović iz DFK konsultant – revizija. 

Olimpijski komitet Srbije nagradio je Najfit kompaniju – Schneider Electric.

Ovogodišnja trka prošala je u znaku festivala, sa 8 talasa trkača koji su startovali na svakih 20 minuta, muzičkoj podršci sa bine kao i raznoraznim igrama i aktivacijama na štandovima sponzora. Posle trke, uz bend Free Cats, svi su imali priliku da uživaju sa kolegama u opuštenoj atmosferi, i posle napornog radnog dana provedu kvalitetno vreme sa svojim kolegama. 

Organizatori i dalje pozivaju zaposlene na aktivno bavljenje fizičkom aktivnošću, a kompanije da budu društveno odgovorne i preuzmu motivaciju i brigu o zdravlju svojih zaposlenih.

Serbia Business Run podržale su kompanije kojima je aktivnost zaposlenih jedna od suštinskih vrednosti, ove godine to su Sberbanka, HTEC, Intersport, Knjaz Miloš i Haineken. Domaćin trke bio je  Belgrade Waterfront. 

Atmosferu sa trke u Beogradu možete pogledati na sajtu Serbia Busines Run i društvenim mrežama kao i na albumima na flickru