fbpx

HomeAktuelnoBlogTim kompanije Alpros: Daćemo sve od sebe za dobar rezultat na Belgrade Business Run 2020

Tim kompanije Alpros: Daćemo sve od sebe za dobar rezultat na Belgrade Business Run 2020

Na trkama serije Serbia Business Run učestvuju kompanije iz svih sektora i industrija, male i velike. Ono što im je zajedničko je sjajan timski duh, odlična fizička spremnost i zadovoljstvo poslom koji rade.

Tim kompanije Alpros doo Beograd je prošle godine prvi put učestvovao na trci Belgrade Business Run. Evo kakvi su im utisci i koliko je sport zastupljen u njihovom kolektivu.

Po čemu pamtite Belgrade Business Run 2019?

Po dobroj organizaciji, velikom izazovu i druženju. 

Koliko je trčanje zastupljeno među vašim kolegama kao vid redovne rekreacije?

Mogu reći da je individualno. Nekoliko kolega uključujući i našeg direktora su vrlo redovni.  

Da li vam je važno da se zaposleni bave sportom, zdravom ishranom, da rade na sebi? Kako je to podržano od strane menadžmenta? 

Važno nam je da svaki zaposleni vodi računa o svom zdravlju. Mi kao kompanija izdvajamo sredstva za besplatan zdrav obrok za sve zaposlene i mesečne članarine za vežbanje u teretani. Tu smo i da podržimo turnire u fudbalu i košarci, koje organizuju kolege samoinicijativno. 

Taman smo izašli iz perioda izolacije usled pandemije korona virusa, ali se situacija ponovo zahuktala širenjem zaraze. Kakav je vaš stav prema fizičkoj aktivnosti trenutno? Da li trenirate?

Kolege koje su aktivni vežbači to čine i dalje, naravno prilagođeno preporukama. Dosta nas je koristilo karantin da ponovo počne da vežba i da se sprema za leto, ali mislim da smo na vreme počeli da se spremamo za sledeću letnju sezonu. 

Kako biste opisali rapoloženje zaposlenih u ovim okolnostima?

Strah i neizvesnost su prisutni. Preduzeli smo maksimalne mere kako bismo se zaštitili. 

Na koji način fizička aktivnost utiče na rezultate rada u vašoj kompaniji?

Svi zaposleni u kompaniji se trude da ispunjavanju svoje radne zadatke. Bavimo se uslužnom delatnošću koja zahteva dosta fizičkog rada tako da su svi manje – više u dobroj formi. 

Šta očekujete od učešća na Belgrade Business Run 2020?

Očekujemo dobru trku i dobro druženje! Daćemo sve od sebe i za dobar rezultat.