fbpx

HomeAktuelnoInfo za učesnikeSutra počinje najveći tim bilding događaj u Srbiji!

Sutra počinje najveći tim bilding događaj u Srbiji!

U četvrtak, 11. oktobra u Novom Sadu biće održana prva trka za zaposlene i najveći sportsko-poslovni događaj u Srbiji – Serbia Business Run.

Sve informacije o trci možete da pronađete na linku.

Svi novosađani, bilo da su sportski aktivni ili samo žele da se dobro zabave sa svojim kolegama imaće priliku da budu deo serije poslovnih trka koje će se, do kraja 2019. održati u pet najvećih gradova u Srbiji.

Ideja ovog jedinstvenog tim bilding događaja jeste širenje svesti o zdravlju, zdravim životnim stilovima kroz trčanje kao idealnom načinu rekreacije. Ono što se ne kupuje novcem, a najviše se vrednuje jeste nezaboravno vreme sa kolegama, tim bilding i mogućnost poslovnog umrežavanja.

U timskoj trci na 5 km takmiče se timovi iz kompanija koje posluju u Novom Sadu ili okolini. U trci učestvuju timovi kompanija, sa najmanje 3 člana, bez ograničenja maksimalnog broja učesnika ili pola učesnika.
Svaku kompaniju predstavlja jedan kompanijski tim.

Svaki učesnik dobija bogat startni paket koji uključuje medalju, majicu, bon za večeru i startni broj sa čipom. Nakon trke učesnike očekuje večera, piće i žurka.

Agenda manifestacije

12:00 Otvaranje prijavnog centra
19:00 Trka
20:00 Večera
20:30 Žurka
23:59 Kraj programa

 

Vidimo se na Štrandu i Keju 11. oktobra!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.