fbpx

HomeAktuelnoSaopštenjaŠkoda je zvanično vozilo Serbia Business Run serije

Škoda je zvanično vozilo Serbia Business Run serije

Drugu godinu zaredom Škoda je zvanično vozilo Serbia Business Run serije timskih trka na 5 km, koje se ove godine održavaju u 4 najveća poslovna centra Srbije: Subotici, Beogradu, Nišu i Novom Sadu. Očekujemo učešće 11.000 zaposlenih iz 700 kompanija i organizacija koje posluju na teritoriji naše zemlje. 

Bezbedna vožnja pored osnovnih pravila ponašanja i procedura, podrazumeva i odgovornost za kretanje: kada nam se žuri, sedamo u kola, kada se aktiviramo posle posla – trčimo ili vežbamo. U okviru ovogodišnje saradnje planiramo da edukujemo ljude kako da amortizuju posledice dužih vožnja na najzdraviji način.

Jedna od prvih asocijacija kada pomenemo brend Škoda je službeni automobil. Zato i ne čudi što je baš Škoda brend koji stoji uz Serbia Business Run tim. Izuzetno mi je drago da mogu da kažem da već drugu godinu zaredom podržavamo trke koje polako postaju brend.

Ne treba zanemariti informaciju da je Škoda brend koji na globalnom nivou podržava razne sportske događaje. Jedan od najpoznatijih među njima je i Tour de France. Naime, Škoda je sponzor ove trke već 16 godina zaredom što je ujedno i najduže sponzorstvo auto brenda nekom sportskom događaju. Po uzoru na ovu trku, Škoda vozilo će biti predvodnik i Business Run trka. 

Aleksandra Đokić, Direktor marketinga, AutoČačak d.o.o

Oduševljeni smo što ove godine produbljujemo saradnju sa kompanijom Auto Čačak i njihovim brendom Škoda. Ova saradnja se dešava, pre svega na temelju zajedničkih vrednosti koje vidimo u kontinuiranoj posvećenosti našoj misiji #bitkazakretanje i promociji trčanja kao optimalnog načina rekreacije za modernog zaposlenog čoveka.

Kada nam je potrebno da negde stignemo brzo, koristimo Škoda vozila sa zadovoljstvom i pravo iz automobila izlazimo na stazu. U najboljem timskom duhu trčimo business run trke. U planu su brojne aktivacije za učesnike naših trka, pričaćemo o važnosti kretanja uz praktične savete oko držanja tela nakon izlaska iz kola i mnoge druge.

Tijana Popadić, Direktor marketinga Sportit Agency (organizatora Serbia Business Run)

Vidimo se na stazi! Dotle, vežbajte redovno i vozite se udobno.