fbpx

Trening

Trke Serbia Business Run serije mogu da budu tvoja inspiracija da treniraš i živiš bolje. Iskoristi šansu da se pokreneš i budeš redovno aktivan.

Zašto verujemo da je trčanje najbolji vid treninga za sve zaposlene?

  • Trči se na otvorenom, što je jako važno ako sedite i po 10 sati dnevno na poslu.
  • Trči se kada želimo i kada imamo vremena.
  • Trčanje je individualno, ne treba nam sparing partner, ekipa ili prethodni dogovor. Ali možete uvek povesti i društvo.
  • Trčati se može bilo gde, što se uklapa i sa vašim poslovnim putovanjima.
  • Sve ovo je jako važno za održivost – nema gubitka navike redovnog vežbanja.

Besplatni program

#1 Osnovni program “Završi trku bez hodanja”

Ukoliko duže vremena (više od 2 godine) niste bili aktivni i imate još mesec dana do trke, a želite da krenete da trčite, ovaj program će vam pomoći da u kombinaciji hodanja i trčanja, postepeno, bez povrede, i bez odustajanja dođete do uspešno završene vaše prve trke. Plan treninga traje 12 nedelja.

BRC PASS

#2 Napredni program za bolji rezultat

Svi vi koji ulazite u grupu “vikend trkača”, tj. svi koji manje redovno trčite, sa pauzama i bez plana, ovaj program će vam kroz sistemski pristup treningu, pomoći da umesto “working out” pristupa krenete da trenirate trčanje. Trening trčanja će vam pomoći da oborite lični rekord na trci. Program traje 3 meseca.

prvi put BRC PASS #23

Priključite se Beogradskom trčakom klubu (BRC) u kojem možete trenirati za sledeće ciljeve: uvod u trčanje u BRC Školi trčanja, polumaraton u BRC Road Runners i maraton u BRC Maraton akademiji. Za totalne početnike i napredne hodače,  Nordijac klub nordijskoh hodanja je prava stvar za vas.

Kao specijalnu pogodnost da se pripremite za trku, ali i da biste se rekreirali i zavoleli trčanje/hodanje, iskoristite BRC PASS #23.

BRC Pass #23 dobijaju svi učesnici SE SBR Serije, koji mogu da ga iskoriste od trenutka uplate kotizacije za bilo koju trku iz serije, do kraja tekuče godine.

BRC Pass #23 podrazumeva:

– besplatno 2 nedelje treninga na svaki program u Beogradu 

– 10% popusta na sve fitness programe online i u Beogradu (pronađite ih na belgraderunningclub.com)

– 15% popusta na BRC shop

– pozivnica na BRC događaje i izlete (žurke)

– mogućnost prijave na organizovana putovanja na trke u organizaciji BRC-a

Za sve programe, proverite dostupnost termina & lokacija i prijavite se na sajtu belgraderunningclub.com uz kod koji ste dobili uz BRC Pass #23. 

Treniraj trčanje u Novom Sadu

Trčimo tri puta nedeljno u ranim jutarnjim časovima. Nakon treninga smo spremni za sve izazove koje donosi novi radni dan. Termini su: utorak, četvrtak od 07.00h i nedelja od 12.00h. Ne morate da brinete o stvarima koje ponesete i tuširanju posle treninga, imamo sve potrebne uslove za to, u našem klubu: Fit Complete, Jovana Cvijića 46, Novi Sad.

Treniraj trčanje u Subotici

Pozivamo vas da trenirate sa nama 3 puta nedeljno, da zajedno napravimo prve trkačke korake i da vas spremimo za nastup na Subotica Biznis Run-u. Termini su: Utorak 18h, Dudova šuma, Četvrtak 18h na parkingu Mega Rode, ispred Intersportove prodavnice i Nedelja 9h, Dudova šuma. Kontakt telefon: 064 – 2254760 i  064 – 1246926 i E-mail: ildiko@trcanje.rs