fbpx

HomeAktuelnoInfo za učesnikeKako da unesete rezultate za DIGITAL Serbia Business Run 2020

Kako da unesete rezultate za DIGITAL Serbia Business Run 2020

Ako vam je potreban pomoć da unesete rezultate za DIGITAL Serbia Business Run 2020 pred vama se nalazi detaljno uputstvo koje će vas voditi kroz ovaj jednostavan proces korak po korak.

#1 Dobijate personalizovani mejl

Od prvog septembra će svaki prijavljeni učesnik dobiti personalizovani email od nas. U tom emailu ćete dobiti i link do vaše lične stranice za unos rezultata. Mejl će izgledati ovako:

Poštovani _______ (ime i prezime), 

Kao deo tima _________ (naziv kompanije) prijavljeni ste na trku DIGITAL Serbia Business Run 2020. Trku u dužini od 5km možete da istčite na bilo kojoj lokaciji u periodu od 1. septembra do 30. septembra 2020. godine. Potrebno je da vaš rezultat zabeležite svojim GPS satom ili bilo kojom mobilnom aplikacijom za trčanje. Naše predloge za aplikacije možete pronaći OVDE. Kao dokaz da ste istrčali trku,molimo vas da unesete link do vašeg rezultata trčanja od 5km sa aplikacije i/ili screenshoot u polje predviđeno za to. 

Vaš lični nalog za unos rezultata se nalazi na ovom linku: _____ (LINK) Nakon potvrde rezultata od strane našeg sportskog tima, rezultat će biti vidljiv online na stranici Rezultati

VAŽNA NAPOMENA: Možete uneti rezultate više puta.  Naš sistem će zabeležiti poslednji unos i to će biti vaš zvanični rezultat. Na primer ako 05.09. istčite 5km za 00:44:00 (44 minuta) i unesete taj rezultat, a onda 23.09. istčite za 00:37:00 (37 minuta)  i unesete i taj rezultat, sistem će zabeležiti unos od 23.09 Obratite pažnju ako je kasniji unos sporije vreme to će opet biti vaš zvanični rezultat, tako da trenirajte mudro i unesite samo vaš najbolji rezultat!

FAIR PLAY: Ovogodišnja trka u digitalnom formatu nosi izazove vezane za regularnost takmičenja, a kontrolu rezultata u ovom formatu nije moguće 100% ispoštovati. Molimo vas da maksimalno ispoštujete fair play duh trke. Obavezno je trčati kružnu stazu ili stazu sa maksimalno 10 metara negativne evaluacije (nizbrdice). Podrazumeva se da ćete trku istrčati sami i da nećete koristiti druga prevozna i nedozvoljena sredstva koja bi vas ubrazala na datoj distanci. Ako hoćete pomoć i stalo vam je do najboljeg rezultata, trčite niz vetar 😉

Želimo vam lake noge, 
Uroš ZmijanacKoordinator takmičenja
Serbia Business Run series

#2 Vaša stranica za unos rezultata

Kada kliknete na link vaše liče stranice za unos rezultata videćete da su vaši podaci već uneti. Dakle nema potrebe da unosite Ime i prezime, firmu ili grad.

Svi vaši podaci su već uneti kroz proces prijavljivanja nema potrebe da popunjavate podatke.

#3 Unesite vaš rezultat u padajući meni

U polje pod nazivom Unesite svoj rezultat je potrebno uneti vreme za koje ste istrčali svoju trku. Potrebno je da to vreme bude identično onom vremenu koje vam je pokazala aplikacija ili vaš GPS sat.

Unesite svoj rezultat u formatu hh/mm/ss

#4 Kopirajte link do vašeg rezultata na aplikaciji ili pošaljite sliku ekrana sa vašeg telefona

U polje Unesite dokaz vašeg trčanja imate dve opcije. Pimetićete da je obavezno polje da poeldite link do vašeg trčanja sa aplikacije. Možete izabrati i da podelite sliku sa ekrana vašeg telefona (screenshoot)

Prva opcija je da podelite link do vašeg trčanja, direktno sa vaše aplikacije. Jednostavno iskopirajte link u predviđeno polje. Ovo polje je obavezno zbog regularnosti takmičenja.

#5 Završite unos vašeg rezultata

Kada unesete svoj rezultat, link i sliku sa vaše aplikacije, potrebno je samo još da potvrdite vaš unos.

#6 Provera pred objavljivanje

U sledećem koraki naš sistem će vam prikazati podatke koje ste uneli i tražiće od vas da ih potvrdite. Ovaj korak duple provere služi da ne biste napravili slučajno grešku koja može da rezultuje diskvalifikacijom. Proverite da li ste dobro uneli vreme i stavili dobar link do vaše aplikacije.

Korak koji služi da proverite da ii ste sve uneli kao treba.

Vaš rezultat je automatski na preliinarnoj rang listi

Odmah po unosu vašeg rezultata, vaše ime će biti vidljivo na preliminarnoj rang listi, u sekciji RESULTS. Tu ćete moći da se uporedite sa drugim takmičarima, ali i sa kolegama iz vaše kompanije koji su uneli svoje rezultate.

Demo prikaz opcije rezultata, ovi unosi će biti obrisani pre početka trke 01. septembra

Takođe, možete pogledati listu svih učesnika trke u sekciji PARTICIPANTS

VAŽNE NAPOMENE

Ukoliko u toku septembra istrčite bržih 5km od onih koje ste uneli prvog puta, možete da uđete na svoj nalog i ponovite proces. Sistem će zapamtiti vaš poslednji unos.

Jako je važno da zapamtite da sistem pamti vaš poslednji unos, nemojte da unosite sporija vremena.

Vaši rezultati će takođe biti vidljivi na našem sajtu na stranici Rezultati