fbpx

HomeAktuelne vestiInfo za učesnikeFrom DESK To DAWN – Istrči iz kanca do svojih 5k

From DESK To DAWN – Istrči iz kanca do svojih 5k

Spremi se za SE Belgrade Business Run #23

U saradnji sa Beogradskim trkačkim klubom, predstavljamo vam FROM DESK TO DAWN – trenažni program pripreme za 5k u trajanju od 11 nedelja. To je više nego dovoljno da se spremite za SE BBR #23, a uz to osetite čari aktivnog odmora.

Šta je “From desk to dawn”?

Tromesečni, grupni ili online program vežbanja na otvorenom, kreiran za totalne i napredne početnike. Otvoren je za sve od 16 do 66 godina, a osmišljen je u saradnji SE SBR-a i BRC-a, kao deo priprema SE SBR učesnika za ovogodišnji SE Belgrade Business Run, ali i bilo koju trku od 5k koju imate za minimum 3 meseca. Jednostavno – izvlačimo vas iz kancelarije i pripremamo za najbolje “četvrtak veče” ove godine!

Iskusni treneri iz BRCa su osmislili program koji vas u svet trčanja uvodi na najbezbedniji i najzanimljiviji način. Program ima:

  • uvodni test kojim se određuje vaša trenutna kondicija,
  • profesionalnog trkačkog trenera koji vas prati tokom procesa,
  • kurikulum iz 3 faze,
  • knjigu – BRC je spremio i udžbenik koji vas čeka,
  • završni “ispit” (nije obavezan) na SE Belgrade Business Run u septembru i žurka da se proslave medalje!

Trenira se 3 puta nedeljno, a treninzi traju od 60 do 90 minuta i sastoje se iz četiri dela dela: zagrevanje, vežbe snage, trčanje i istezanje.

Kome je namenjen program

Apsolutni početnici

Za sve vatrene navijače koji se još nisu usudili da se pridruže kolegama na stazi. Trening za početnike se zasniva na miksu hodanja i veoma laganog džoginga i vežbama oblikovanja koje nas pripremaju za bezbolno bavljenje trčanjem. Nakon završenog programa, bićete u mogućnosti da pozirate našim fotografima na cilju trke!

Napredni početnici

Za sve učesnike trka koji već nešto treniraju (teretena, pilates, personalno…) ali ne trče, ili za one koji su napravili dužu pauzu u treningu. Ako ste nekada davno trčali, a sada hodate na našim trkama, ovo je program za vas. Protrčite kroz cilj ponovo! U pripremama za 5k trčanja pronaćićete stručne trenere i grupu ljudi uz koje će sledeći izazav biti sjajno iskustvo i novi lični rekord.

Trenirajte UŽIVO sa grupom u Beogradu ili preuzmite ONLINE program

Ako ste iz Beograda ili vam nije teško da do njega svratite tri puta nedeljno, savetujemo vam da se priključite programu UŽIVO. Ovo je sveobuhvatni program treniranja na otvorenom, gde vam najbolji treneri u gradu stoje na raspolaganju, imate svoju grupu koja je velika podrška i vežbe radite pod nadzorom. Dobar provod i još bolja ekipa se podrazumevaju.

Ako ne živite u Beogradu ili leto planirate da provedete negde van grada ili u nekom drugom gradu (što da ne), i nije vam neophodno društvo da biste se motivisali, možete se prijaviti za ONLINE program. Trenirajte i na odmoru, a vidimo se na trci! Ovo je dobra opcija i ako se spremate za bilo koju trku od 5k, do koje imate minimum 11 nedelja za pripremu.

Prijave su u toku

Prijave za From DESK To DAWN su u toku i traju do 3. jula, kada kreću treninzi u grupi i kada će biti objavljen i online program. Mesta za treninge uživo su ograničena.

Za više detalja o terminima i cenama posetite BRC sajt.