fbpx

HomeAktuelne vestiBlogDefine Digital o Belgrade Business Run: Međusobna podrška i bodrenje je najjači saveznik naše ekipe

Define Digital o Belgrade Business Run: Međusobna podrška i bodrenje je najjači saveznik naše ekipe

Tim mlade marketinške agencije DEFINE DIGITAL učestvuje na Belgrade Business Run od 2018. Ove godine su bili među prvim prijavljenim timovima. Kakvi su im utisci sa naših trka, koliko podržavaju sportske aktivnosti i koje vrednosti neguju kod svojih zaposlenih, podelila je sa nama Marija Jovičić, Account Executive u ovoj kompaniji.

Zanimalo nas je, šta vas vraća na Belgrade Business Run treću godinu zaredom?

Dobra atmosfera, lepo vreme i prilika da se družimo van poslovnih obaveza su stvari koje volimo da iskoristimo na najbolji način – stvarajući nove uspomene kojih ćemo se rado sećati.

Koliko je trčanje zastupljeno među vašim kolegama kao vid redovne rekreacije?

Svi se trudimo da fizičku aktivnost uvrstimo u svoje redovne aktivnosti, pre svega zbog posla kojim se bavimo, a koji zahteva dugotrajno sedenje. Kada se u sve to uvrsti i element zabave, trčanje je uvek dobar izbor.

Na koji način vaša kompanija podržava sportske aktivnosti zaposlenih? 

Međusobna podrška i bodrenje je najjači saveznik naše ekipe – čak i kolege koje ne učestvuju u trci tu su da nas podrže i da nam pruže moralnu podršku. Nakon završetka trke druženje se uvek nastavi, tako da je čitav događaj samo povod za jedno dobro okupljanje. 

Da li fizička aktivnost utiče na zadovoljstvo na radnom mestu i uspešnije poslovanje?

Svakako! Predah od svakodnevnih obaveza i opušteno druženje uvek su dobrodošli i sjajan su način da se zabavimo, upoznamo jedni druge i van kancelarije, ali i da se fizički pokrenemo – rezultat je gotovo uvek mnogo veći elan kod svih zajedno.

Koje su 3 ključne vrednosti koje negujete kod vaših zaposlenih?

Kada govorimo o vrednostima koje cenimo, pre svega su tu kolegijalnost i timski duh koji su predznak za kvalitet jednog radnog kolektiva. Tu je, naravno, i multitasking koji je u današnje vreme za industriju kojom se bavimo neophodan.

Šta očekujete od učešća na Belgrade Business Run 2020?

Kao i svake godine – sjajnu ekipu, druženje, odmor od obaveza i povezivanje sa novim ljudima!