fbpx

HomeAktuelnoSaopštenja“Čepom do osmeha” je humanitarni partner najvećeg sportsko-kompanijskog događaja, serije poslovnih trka Serbia Business Run

“Čepom do osmeha” je humanitarni partner najvećeg sportsko-kompanijskog događaja, serije poslovnih trka Serbia Business Run

Serbia Business Run, serija poslovnih trka i najveći sportsko-poslovni događaj u Srbiji, danas je bogatija za još jednog partnera, organizaciju “Čepom do osmeha”.

Organizacija “Čepom do osmeha” kroz prikupljanje i recikliranje plastičnih čepova obezbeđuje sredstva i pomaže pri kupovini pomagala za decu sa invaliditetom ili nekom smetnjom u razvoju.

Svi učesnici trke su pozvani da sakupljaju plastične čepove, da ih ponesu na trku u svom gradu, gde će se na velikom platnu kreirati originalni mozaik.

Na ovaj način sve kompanije učesnice Serbian Business Run imaju priliku da se uključe u društveno odgovornu akciju koja pored pomoći ima i važnu funkciju buđenja ekološke svesti i edukacije o važnosti reciklaže.

Prva sledeća trka Serbia Business Run serije je Novi Sad Business Run, koja će se održati u četvrtak posle posla, 11. oktobra na Štrandu. Motivišite kolege, prijavite svoj kompanijski tim i počnite da sakupljate čepove već danas.

O organizaciji “Čepom do Osmeha”

Akcija “Čepom do osmeha” je nastala na inicijativu diplomirane ekološkinje i predsednice Humanitarno ekološke organizacije Čepom do osmeha (Udruženje Čepom do osmeha) Vanje Petković iz Novog Sada. Vanja je tokom svojih studija pokrenula humanitarnu akciju recikliranja čepova sa ciljem prikupljanja sredstava za kupovinu pomagala deci sa invaliditetom ili sa nekom smetnjom u razvoju, kako bi im se olakšala svakodnevnica.

O poslovnoj seriji “Serbia Busienss Run “

Serbia Business Run je serija od 5 poslovnih trka u kojima učestvuju zaposleni iz kompanija sa teritorije Srbije. Posle tri uspešno održane Belgrade Business Run trke na kojima je učestvovalo više od 4500 zaposlenih iz 350 kompanija, Serbia Business Run postala je serija i dolazi u 5 najvećih poslovnih centara u Srbiji: Beograd, Novi Sad, Niš, Kragujevac i Suboticu.Događaj predstavlja trku na 5km na kojoj trče ili hodaju zaposleni iz kompanije činići tako kompanijski tim. Učesnici dobijaju majice, medalje i startni broj, a posle trke obezbeđena je večera i “after run” žurka.

Novi Sad Business Run, 11. Oktobar 2018. Štrand – Prijava 

Leave a Reply

Your email address will not be published.