fbpx

HomeAktuelnoSponzoriKreativna digitalna agencija Homepage je zvanični komunikacioni partner Serbia Business Run serije.

Kreativna digitalna agencija Homepage je zvanični komunikacioni partner Serbia Business Run serije.

Serbia Business Run kao serija trka na 5 km i najveći tim bilding pokret u Srbiji uspostavlja vezu i saradnju sa društveno odgovornim kompanijama, koje osim što se fokusiraju na brojke vezane za uspeh same kompanije, vode računa o blagostanju i zdravlju svojih zaposlenih.

Trenutno su u toku prijave za Novi Sad Business Run, prvu poslovnu trku u Vojvodini, koja će se održati u četvrtak posle posla, 11. oktobra u Novom Sadu na Štrandu.

Tim povodom ostvarena je saradanja i sklopljen ugovor sa komunikacionim partnerom trke, agencijom Homepage, koja posluje u Beogradu i Novom Sadu.

Nakon sklopljene saradnje Veroljub Zmijanac, direktor serije Serbia Business Run izjavio je:

“Saradnja sa Homepage, vodećom digitalnom agencijom u Srbiji za nas predstavlja potvrdu ideje da trčanje može da ujedini moderne kompanije koje brinu o svojim zaposlenima, ne samo na papiru, već i u stvarnosti.

Homepage će pružiti podršku našim ditigalnim kanalima ali će i kroz učestvovanje svojih zaposlenih dati primer drugim kompanijama u Novom Sadu kako radni dani mogu biti zabavni, pored toga što su po pravilu stresni i naporni.

Posebno zadovoljstvo nam je što je jedan od osnivača kompanije Aleksandar Radukin, trkač koji svako jutro pre posla istrči 21km, pa je svaki njegov polumaraton i motivacija za desetine i stotine ljudi u svom okruženju da počnu da trče. Verujem da na ovaj način lična motivacija, prerasta u kompanijsku, a nadam se i šire na ceo grad Novi Sad i okolinu.”

Osim saradnje i pomoći oko digitalne strategije i digitalnog nastupa, direktor Homepage agencije Aleksandar Radukin ispred svoje agencije će da nastupi kao Ambasador Serbia Business Run serije. Komunicirajući vrednosti Serbia Business Run serije Aleksanda Radukin je izjavio:


“Izuzetno mi je drago zbog ostvarene saradnje. Još jedan dokaz da se slični lako pronađu i razumeju. Ovo je svakako najbolji mogući načih da promovišemo prave vrednosti da udružimo snage u kreiranju boljih uslova za život i rad.

Ništa se neće promeniti dok mi sami ne pokrenemo stvari i preuzmemo inicijativu. Ovo je lep primer kako kompanije mogu da rade na svojoj najvećoj vrednosti – zaposlenima.

Homepage je kreativna digitalna agencija, jedina te vrste u Novom Sadu, i logično je da napravimo partnerstvo sa našim prijateljima koji promovišu dobre i zdrave navike, jer isto to i mi želimo za naše zaposlene koji čine glavni pilar naše agencije.”

Cilj saradnji sa partnerima Serbia Business Run serije jeste širenje svesti o zdravim životnim stilovima među zaposlenima i trčanju kao idealnom načinu rekreacije. Nadamo se da će i naredni partneri deliti isti entuzijazam.

Prijave za Novi Sad Business Run 2018 su otvorene do kraja septembra. Motivišite svoje kolege, okupite ekipu i dođite da trčite ili hodate, osvojite medalju i da se dobro zabavite.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.