fbpx

Klikni ovde za sve info o trci u Beogradu!

HomeAktuelne vestiVestiTim Yandex pobednik Schneider Electric Belgrade Business Run-a za 2024. godinu

Tim Yandex pobednik Schneider Electric Belgrade Business Run-a za 2024. godinu

Tačno 9.278 aktivnih koleginica i kolega okupilo se na Adi Ciganliji koji su zajedno trčali 9. godinu zaredom poslovnu trku u Beogradu

Četvrta i poslednja trka u seriji poslovnih trka okupila je 9.278 kolega i koleginica iz 444 kompanije. Osim što su se takmičili sa tržišnim konkurentima na stazi, zaposleni su proveli kvalitetno vreme sa svojim kolegama uz timsko fotografisanje, poslovno umrežavanje i žurku sa kolegama iz drugih kompanija.

Najbrži tim trke u Beogradu je  Yandex (50:50), drugo mesto je zauzeo Vojnotehnički institut (54:20), a treće Yettel (54:379).  Najbrži u muškoj konkurenciji bio je Dušan Krstić (15:35), a najbrža koleginica je Jovana Mandić  (18:53)

Direktor trke Veroljub Zmijanac  izjavio je: “Od ove godine moto trke je #aktivnizajedno. Važno je da smo zajedno kao timovi i važno je da to zajednštvo podelimo sa celom poslovnom zajednicom Beograda. Broj učesnika od 9.200 potvrđuje da je ta misija važna i pojedincima i timovima u Beogradu. Sa ovom trkom se završava i naša serija od 4 trke na kojoj je ukupno učestvovalo 14.305 kolega i koleginica iz više od 800 organizacija”.

Kompanija sa najvećim brojem finišera bila je Bosch sa 205 finišera, koja je ujedno proglašena i NajFit kompanijom

Serbia Business Run serija je za poslednjih 9 godina spojila više od 2.000 kompanija i 40.000 zaposlenih u 4 grada Srbije (Subotica, Novi Sad, Niš i Beograd). Ideja događaja je širenje svesti o zdravlju i zdravim životnim stilovima kroz trčanje kao idealnom načinu rekreacije. 

Pored naslovnog sponzora Schneider Electric, partneri događaja u Beogradu su Intersport, Ball Packaging, Consulteer, Merkur Osiguranje, Hyatt Regency Belgrade, FitPass i Heineken. Svaka od kompanija, pored toga što je stala iza događaja, njemu direktno i doprinosi kroz zanimljive aktivacije ili poklone za učesnike. 

Hvala svim učesnicima na poverenju, druženju i učestvovanju u zajedničkoj misiji da pokrenemo biznis zajednicu Srbije i budemo #AktivniZajedno!