fbpx

Klikni ovde za sve info o trci u Beogradu!

HomeAktuelne vestiBlogHajde da budemo aktivni zajedno tokom cele godine! Reč osnivača serije pred BBR 24.

Hajde da budemo aktivni zajedno tokom cele godine! Reč osnivača serije pred BBR 24.

Dragi ljudi,

Evo nas 9. godinu za redom u Beogradu na biznis trci. To znači da ste svi vi koji ste sa nama od 2016. godine, danas, baš kao i ja, stariji skoro celu deceniju. Šta to znači za nas lično i događaj?

Radim već skoro 20 godina i shvatam da radno mesto može da nam pruži mogućnost, inspiraciju i motiv da budemo u pokretu. A može i da nas zakuca da se ne pomerimo, kako fizički tako i mentalno. Sada kada radim sa ljudima koji su i po 15 godina mlađi od mene, počeo sam da razmišljam o SBR seriji kao platformi da podržimo kolege i koleginice da tokom cele godine budu aktivni. I meni to treba.

Voleo bih da postanemo resurs za sve zaposlene ljude Srbije da ostanu fit i aktivni tokom svoje karijere, bilo da nam je do penzije ostalo 5 ili 50 godina radnog staža.

Znam da postoji izazov u ovome. Kao preduzetnik vodim malo preduzeće u kojem cenim da posla i brige ne manjka za dva života. U kući, sa troje dece, ne manjka obaveza. Na vestima, sa svim relevantnim temama, ne manjka prostora za anksioznost, nervozu i brigu o budućnosti. Kada se sve to povežemo sa izobiljem izbora da se uživa u klopi i piću, serijama i zabavi jako teško je pronaći meru i balans da se osećaš moćno i zadovoljno u svom vitalnom telu.

Ova vizija #aktivnizajedno tokom cele godine tek treba da se materalizuje. Krenuli smo da izdajemo magazin “Business Runner”, sa partnerima radimo na “SBR Sports Card”, kartici koja će omogućiti bolje uslove kupovine svim učesnicima, “Active Friendly Company”, kao inicijativu da promovišemo poslodavce koji brinu o dobrobiti svojih zaposlenih…

Ove godine pokrenuta je i ADRIA CORPORATE RUN LEAGUE, pa će pobednici u miks (mešovitim) timovima, putovati na veliko finale na Montenegro Business Run 2025. Želim da se kroz kompanijski sport povezujemo sa kolegama iz celog regiona, a zašto ne i Evrope i sveta.

BBR 2024 trka takođe ima svoja poboljšanja na osnovu evaluacija od prošle godine: pojednostavili smo politiku obaveznih plaćenih fotografija, imamo veći izbor pića, instalirali smo okrepu na stazi, obeležili kilometre, proširili start staze, uveli “WALK” talas kako bi omogućili svima da nesmetano uživaju u aktivnoj šetnji posle posla. Dodali smo i elemente zabave, a po prvi put imamo i dva benda. Nadam se da ćete prepoznati ova unapređenja. Javite utiske, slušamo ih.

Lake noge i srećno! Budite dobri za sebe, svoje kolege i porodice.

Veroljub Zmijanac, Osnivač Schneider Electric Serbia Business Run
#aktivnizajedno