fbpx

HomeAktuelne vestiUncategorizedŠesti Subotica Business Run na Paliću 25. aprila

Šesti Subotica Business Run na Paliću 25. aprila

Šesti put po redu se družimo u Subtici! Subotica Business Run na Paliću, ove godine biće održan u četvrtak, 25. aprila, sa početkom u 18 časova.

Prošlogodišnji palićki „Serbia Business Run“ premašio je sva očekivanja, a ove godine ne sumnjamo da ćemo oboriti rekord sa preko 1.000 učesnika!

Šta da očekujete?

Subotica Business Run je trka od pet kilometara, trčimo dva kruga po dva i po kilometra po Paliću, a nakon toga u „Trkačkom gradu“ svi učesnici ostaju na sjajnom konceru i druženju uz klopu, piće i nezaboravan koncert.

Događaj se tradicionalno održava četvrtkom, nakon posla, a jedna kompanija čini jedan tim. Dužina staze od pet kilometara dozvoljava i manje aktivnim članovima da kombinuju trčanje i hodanje, a naprednijim trkačima da ostvare lični ili kompanijski rekord. Tri najbolja rezultata unutar jedne kompanije se sabiraju, i predstavljaju kompanijsko vreme.

Budi pobednik Adria Corporate Run League!

Od ove godine formirana je Adria Corporate Run liga, rezultat uduživanja „Serbia Business Run“ trka iz Bosne, Makedonije, Crne Gore i Srbije. Što znači da će kompanije koje pobede na svim lokalnim trkama, učestvovati na Grand Prix-u, u Podgorici, naredne godine, gde će biti veliko finale. Prve tri kompanije iz svake trke imaju pravo da pošalju svoje zaposlene da učestvuju u finalu.

Do sada je na Subotica Business Run-u prijavljeno oko 780 učesnika, očekujemo da će do samog starta biti oko 1000 prijavljenih. Ove godine, posluži će nas i vreme, kako prognoziraju meteorolozi, a drugačije od prošle je bolja hrana, dok svaki učesnik dobija i sportsku maramu – bandanu kao poklon u startnom paketu” rekao je Žika Savin, direktor Subotica Business Run-a dodajući da će i ove godine događaj pratiti veliki broj fotografa, pa će sve prijavljene ekipe imati priliku da se fotografišu i zabeleže lepe uspomene sa učešća na Serbia Business Run-u. Fotografije sa događaja, kao i svake godine, biće objavljene na Flickr-u Serbia Business Run-a, kao i na portalu „LovaLova“ koji će prenositi sva dešavanja sa trke.

Prijemni centar se otvara u 14 časova, potom i Trkački grad od 16 časova, a trka startuje u 18 časova i trajaće do 19 časova, dok će ceo program trajati do 22 časa. Nakon trke organizovana je “After Work & Run” žurka na kojoj će nastupiti “Punkermotoren band”.

Prvi 100% Plastic Free događaj u Srbiji?

Imaćemo vodu u limenkama koje će kasnije biti reciklirane, a deo energije ćemo obezbediti iz solarnih panela. Plaća se kotizacija po zaposlenom i svako ko želi može da prijavi svoje zaposlene putem sajta www.serbiabusinessrun.com“ – poručuje Veroljub Zmijanac, direktor serije trka koje se dešavaju po Srbiji, uz dodatak da trke i ove godine imaju humanitarni karakter.

Po uzoru na prethodnu, i ove godine sadićemo stabla. Kompanije mogu da učestvuju u akciji „Trka za šume“ gde mogu da kupe stabla, cena jednog stabla je 1200 dinara. Kompanije koje kupe stabla imaće zelene startne brojeve, a ideja nam je da se za jednog učesnika kupuje jedno stablo, tako da svaki učesnik trke dobija stablo koje će biti posađeno u njegovo ime“ – objašnjava Zmijanac.

Vidimo se uskoro na stazi, iskoristi cenu regularnih prijava koja traje do 11. aprila!