fbpx

HomeAktuelnoInfo za učesnikeINFO ZA KAPITENE: Da li znate da je prijavni sistem sada još jednostavniji za korišćenje?

INFO ZA KAPITENE: Da li znate da je prijavni sistem sada još jednostavniji za korišćenje?

Znamo da je iskustvo trke za vas kao kapitene još dinamičnije nego za kolege koji “samo” učestvuju na trkama. Pored samog događaja na dan trke, važan period je i onaj pre i posle trke (ah te izmene spiskova prijavljenih, računi i rezervacije). 

U 2020. godini inovirali smo registracioni sistem kako bismo dodatno smanjili vaš utrošak vremena na administraciju priijave vašeg tima na trku.

Izmena pogrešno unetih podataka

Ove godine možete da uređujete sve podatke kompanije u svakom trenutku. Ukoliko ste pogrešili naziv ili PIB ili neki drugi podatak, ili se on jednostavno u međuvremenu promenio, budite slobodni da izmene unesete u sistem u delu Podešavanja. Ovde takođe možete promeniti i šifru u svakom trenutku.

Dodavanje različitih podataka za naplatu

Ukoliko neka druga kompanija plaća kotizaciju za vaš tim, sada je moguće u informacionom sistemu dodati podatke te druge kompanije i sistem će generisati ispravni predračun za vas. 

Uređivanje rezervacija za svaku trku

Možete obisati pogrešno unete rezervacije. Recimo da ste napravili rezervaciju 20 mesta i baš u trenutku kada ste kliknuli Potvrdi, ulazi vam još jedan kolega i prijavljuje se za trku. Imate dve opcije: ili da obrišete postojeću rezervaciju (pogledajte naše detaljno uputstvo OVDE) i napravite novu na 21 mesta ili da jednostavno dodate još jednu rezervaciju za kolegu koji se naknadno javio.

Unošenje kolege samo jednom

Još prošle godine smo kapitenima olakšali unos učesnika generisanjem linka ka mikro sajtu koji kapiteni proslede svojim kolegama, a onda kolege samostalno unose svoje podatke u sistem dok kapiten samo prati broj popunjenih mesta na rezervaciji. 

Naravno, kapiteni imaju mogućnost manuelnog unošenja podataka svojih kolega, ukoliko to žele. Ove godine smo dodatno olakšali proces za sve kompanije koje učestvuju na dve ili više trka! 

Potrebno je da samo jednom unesete podatke vaših kolega koji ostaju u sistemu. Ukoliko on/ona učestvuje i na drugim trkama serije, jednostavno ga/je odaberite iz liste i pridodajte rezervaciji za određenu trku. 

Bolja preglednost

Nov i pregledniji dizajn sa više tabova olakšava kapitenima korišćenje sistema. Podelili smo sistem u pet najvažnijih celina tako da korišćenje bude intuitivnije i iskustvo lepše.

Napomena: Molimo sve kapitene koji su prošle godine otvorili nalog da ponovo registruju svoje kompanije u nov sistem. 

Naša korisnička služba vam stoji na raspolaganju za sva dodatna pitanja u vezi sa sistemom. Pišite nam na kontakt@serbiabusinessrun.com ili nas pozovite na 062 290 882.