fbpx

VIP CHARITY ZONA

Presented by Divac fondacija

BIZNIS TRKE IMAJU I HUMANITARNI KARAKTER

Serbia Business Run je moćna platforma kroz koju smo zajedno sa vama, kompanijama i učesnicima, tokom 2019, 2020. i 2021. sakupili i donirali Divac Fondaciji 1.280.000,00 RSD za stipendiranje 12 srednjoškolaca koji dolaze iz socijalno ugroženih porodica. Stipendije su namenjene školovanju – a kao biznis zajednica mi verujemo da su znanje i kompetencije ono što čini razliku.

7 kompanija

12 stipendija

1.280.000,00 din.

Kako i zašto da se priključite?

Naše društveno najodgovornije kompanije imaće jedinstven VIP status na trci, sopstvenu zonu za uživanje i druženje u okviru “BBR Grada”, startno-ciljne zone na trci. 

Uplatom od  120.000,00 RSD donirate godišnju stipendiju za jedno izvrsno dete. Možda će baš ova mlada osoba, nakon školovanja, uraditi nešto jako dobro u životu i nastaviti lanac podrške izgradnji kompetencija koje su našoj zemlji preko potrebne

Pogodnosti

Donacijom vaša kompanija dobija niz pogodnosti:

  • Sopstveni šator 3x3m gde možete da ostavite stvari i da uživate u klopi/piću
  • Okrepu za sve vaše zaposlene unutar šatora
  • Zahvalnicu Fondacije Ane i Vlade Divac (možete iskoristiti za promociju)
  • Meeting point za sve vaše zaposlene među 3000 drugih učesnika
  • Vidljivost na samom događaju jer će vaša kompanija imati natpis na šatoru
  • Saopštenje za medije koje ćemo poslati zajedno sa DIVAC Fondacijom
  • Moguće pojavljivanje vašeg predstavnika na konferenciji za štampu u nedeljama nakon događaja.
  • Jačanje pozicije poslodavca među svojim zaposlenima kao brižne kompanije (employee brending)
  • Možda manje važno, ali veoma praktično: ukoliko bude padala kiša imaćete gde da se sakrijete.

U VIP CHARITY ZONI imamo mesta za ograničen broj šatora: ukoliko želite da vaša kompanija bude u VIP Charity zoni požurite i pozovite nas na 063 814 8228 ili nam pišite nam na kontakt@serbiabusinessrun.com kako bismo omogućili potpisivanje ugovora o donaciji direktno sa Fondacijom Ane i Vlade Divac.

O stipendijama Fondacije Ane i Vlade Divac

Fondacija Ana i Vlade Divac četvrtu godinu zaredom dodeljuje stipendije (www.divac.com/stipendije) izuzetnim srednjoškolcima iz socijalno ugroženih sredina. Do sada je stipendiju dobilo 500 učenika zahvaljujući individualnim donatorima i kompanijama spremnim da ulažu u obrazovanje naših najboljih đaka.

I učesnici trke mogu da pomognu direktnim donacijama

I zaposleni pojedinci mogu da pomognu. Kupovinom startnih paketa vaše kompanije su uradile nešto dobro za podršku vama da se bavite redovnom fizičkom aktivnošću. Možda i vi, kao pojedinac ili tim kolega i koleginica, možete pomoći mlade ljude kako bi nastavili školovanje. Donirajte bilo koji iznos direktno Divac fondaciji, putem formulara na www.divac.com/donirajte (iz padajućeg menija odaberite opciju Divac Stipendije).